навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Mall of Sofia подкрепя хората в нужда с инициативата "Доброто в сърцето на града"

2020-11-10 0

Mall of Sofia подкрепя хората в нужда с инициативата

Mall of SofiaДвунационалната търговска камара България-Израел (BCCBI) и организация "Аз обичам България" дават началото на инициативата "Доброто в сърцето на града" и отправят покана към всички да се включат. Подкрепяйки различни каузи, търговският център ще помогне на хора и малки бизнеси в нужда в сложните времена на 2020 г. с твърдото убеждение, че да правиш добро не е еднократен жест, а осъзната гражданска позиция на отговорност към обществото.  

От ноември месец нататък Mall of Sofia, BCCBI и "Аз обичам България" ще партнират с различни организации с нестопанска цел, за да реализират инициативата "Доброто в сърцето на града".

 Акцент сред разноликите каузи е партньорството със "ЗАЩОТО СМЕ ХОРА" за осигуряване на храна за нуждаещи се. От 14 ноември всеки може да закупи пакетирани хранителни продукти по списък, публикуван на сайта на търговския център, и да ги занесе на събирателния пункт в Mall Of Sofia на ниво -2, пред входа на супермаркет BILLA. В предколедния период от 21 до 23 декември на специално обособено място ще бъдат раздавани на нуждаещите се пакети от събраните продукти. 

На 13 и 14 ноември 2020 г. желаещите да си направят тест за диабет ще тестват безплатно нивата си на кръвна захар в специално обособения кът на ниво партер в търговския център със съдействието на Българска асоциация Диабет и Phoenix Pharma.

Клиентите на търговския център ще могат да подкрепят младите таланти от Националната художествена академия, като разгледат и закупят техни творби.

"Асоциация на родителите на деца с увреден слух" ще представи на клиентите на търговския център най-често срещаните митове за хората с увреден слух и ще ги запознае с езика на жестовете. С благотворителна цел ще бъдат предложени коледни сувенири, изработени от деца с увреден слух.

НПО "Операция: Плюшено мече" също ще намери своята подкрепа на територията на мола, за да допринесе за подпомагане на деца в неравностойно положение.

С цялата тази палитра от благотворителни акции Mall of Sofia приканва всеки свой посетител да се присъедини към тях по стъпките на добрите постъпки в търсене на "Доброто в сърцето на града". Повече информация за инициативата можете да намерите на сайта на търговския център.

за 56%  против 44%  125 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума