навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Brother International Europe започва продажбата на Kofax ControlSuite в региона на Европа, Средния Изток и Африка

2020-10-14 0

Brother International Europe започва продажбата на Kofax ControlSuite в региона на Европа, Средния Изток и Африка

С продължаващото завръщане на бизнесите по света в работните офиси, Brother с гордост обявява следващата фаза от стратегическото си партньорство с Kofax - водещ доставчик на софтуер за интелигентна автоматизация за цифрово преобразуване на работния процес.

Компаниите очакват сигурен, точен и навременен достъп до информация, докато се стремят да намалят грешките, присъщи на хартиените процеси. Kofax ControlSuite повишава производителността, като гарантира, че документите и информацията стигат до точните хора в точното време - всеки път - чрез автоматизирани работни потоци и процеси. Предприятията могат сигурно да водят и управляват документацията си, както и да поддържат верига на попечителство, като автоматично проследяват документите и начина, по който те се достъпват и използват.

"Kofax и Brother развиха нашите дългогодишни взаимоотношения, за да обслужват по-добре новите пазари и клиенти" - каза Крис Страмиело, старши вицепрезидент за каналите на продажби в Kofax. "Kofax ControlSuite и Brother дават на клиентите възможности за трансформиране на работните потоци при печат и сканиране и им помагат да постигнат сигурност, мобилност и ефективност. Изискванията на гъвкавата работна среда днес подчертават стойността на нашето силно партньорство, тъй като заедно предоставяме дълбока функционалност и възможности за съответствие - както в офиса, така и отдалечено."

Kofax ControlSuite е водещото решение за управление на заснемане, отпечатване и извеждане на съдържание, позволяващо спазване, максимизиране на сигурността и управление на автоматизацията на работния процес на документи в един напълно интегриран пакет. То осигурява унифицирано и последователно потребителско изживяване в безброй хибридни системи и технологии от всяко място, като същевременно поддържа най-широката гама от печатни и многофункционални устройства (MFD).

Kofax ControlSuite дава възможност на организациите да ангажират дигиталната работна сила на бъдещето и да се ориентират по отношение на кибератаките, като затягат разпоредбите за поверителност и спазване на законодателството, включително за новите мобилни работници. Това позволява на бизнесите да:

• Отключат стойността на документа чрез разширени възможности за заснемане и отпечатване.
• Насърчат производителността чрез динамично иницииране на работни потоци на документи.
• Максимизират сигурността на документите и осигурят управление на информацията.
• Се свързват безпроблемно с широк набор от устройства и бизнес приложения.
• Улеснят административната тежест с централизирано управление.
• Мобилно да активират работната сила с Business Connect.
• Мащабират с гъвкаво решение, което нараства според нуждите на бизнеса.

за 71%  против 29%  7 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума