навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Услугата Apple Pay вече е достъпна за клиентите на "УниКредит Булбанк" с Visa карти

2020-10-07 0

Услугата Apple Pay вече е достъпна за клиентите на

Услугата Apple Pay става достъпна за физически и юридически лица, клиенти на "УниКредит Булбанк" с дебитни и кредитни карти Visa. Този вид разплащане дава възможност за лесни, защитени и сигурни плащания с мобилния телефон по бърз и удобен начин. 

Клиентите, които ползва услугата просто трябва да задържат своя iPhone или Apple Watch близо до ПОС терминал, за да извършат безконтактно плащане. Всяка покупка от Apple Pay е сигурна, защото е удостоверена с Face ID, Touch ID или парола за устройствата, както и еднократен уникален динамичен код за защита. Apple Pay може да се използва в магазини за хранителни стоки, аптеки, таксита, ресторанти, кафенета, магазини и други.

Apple Pay e функционалност, която предлага улеснен начин за извършване на плащания с устройва от Apple. За да се извърши плащане, е необходимо банкова карта да бъде добавена в дигиталния портфейл - Wallet на Apple

Добавянето на картата в Wallet на практика заменя физическата пластика с дигитална. Данните за картата са криптирани и не се съхраняват в устройството нито на сървърите на Apple.

Вместо това клиентите получават специфичен за устройството номер на картата, който е кодиран и се съхранява на устройството им. Всяка трансакция се оторизира със специфичен за нея динамичен защитен код, който е еднократен.

Клиентите на "УниКредит Булбанк", които имат мобилно банкиране могат бързо и лесно да добавят картата си в Apple Pay чрез натискането на бутон "Add to Apple Pay Wallet" наличен под банковата им карта в Булбанк Мобайл

Клиентите могат да добавят картата си и ръчно в Apple Pay. За целта трябва да отворят приложението Wallet на iPhone, да натиснат знака "+" и да следват стъпките за добавяне на тяхната дебитна или кредитна карта, издадена от "УниКредит Булбанк". След като клиентът добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може веднага да започне да използва Apple Pay на това устройство. 

Аррlе Рау ce нacтpoйвa лecнo, ĸaтo ĸлиeнтитe пpoдължaвaт дa пoлзвaт вcичĸи бoнycи и пpeдимcтвa, пpeдлaгaни oт ĸpeдитнитe и дeбитни ĸapти, издадени от "УниКредит Булбанк".

Клиентите могат също да използват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, за да правят по-бързи и удобни покупки в приложения или в мрежата в Safari, без да се налага да създават акаунти или многократно да въвеждат информация за доставка и фактуриране. 

Apple Pay улеснява плащането на доставки на храни и хранителни стоки, онлайн пазаруване, транспорт и паркиране, наред с други неща. Apple Pay може да се използва и за извършване на плащания в приложения на Apple Watch.

"УниКредит Булбанк" се открои като лидер в сферата на иновациите и наскоро получи признание от международното издание на Global Finance, което обяви банката за най-добрата дигитална банка в България. Освен отличие за целия екип на "УниКредит Булбанк", тази награда е и отговорност да продължаваме да отговаряме на клиентските очаквания за достъпни, сигурни и дигитални продукти. Партньорството ни с Apple и Visa ще даде допълнителна опция за плащане на нашите клиенти и сме убедени, че те ще използват активно Apple Pay" коментира Джакомо Волпи, директор Банкиране на дребно в "УниКредит Булбанк".

за 55%  против 45%  126 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума