навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei Watch GT 2 Pro стартира продажби в България

2020-10-05 0

Huawei Watch GT 2 Pro стартира продажби в България

Стартират продажбите на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro, идващ с премиум дизайн, устойчиви и ергономични материали, над 100 тренировъчни режима, още по-прецизно отчитане за здравните параметри и интелигентно проследяване на нивата на стрес и качеството на съня. Той е качествено надграден нов представител на успешната серия Huawei Watch GT на световния и българския пазар и е технологично олицетворение на стремежа на всички хора да покоряват върхове – спортни, професионални, лични и здравни. Запазващ емблематичния за серията живот на батерията до 2 седмици, новият модел добавя и бързо безжично зареждане от поддържащ функцията смартфон. 

Сапфирен кристал, керамика и титаниева сплав

Вниманието към детайла е аксиома в часовникарската индустрия и новият Watch GT 2 Pro прави огромна крачка по отношение на фината си изработка от материали от най-висок клас. Стъклото на 46-милиметровия дисплей е от изключително устойчивия сапфирен кристал, а то се държи от корпус от здрава, но лека титаниева сплав. Основата на часовника, която е в контакт с човешката кожа, вече е керамична, което го прави още по-удобен за носене дори през нощта с цел ефективно анализиране на фазите и качеството на съня. За още по-точното следене на здравословните параметри в гърба е вграден и втори, черен сапфир кристал. 

По отношение на каишките, можете да изберете между стилна кожена в цвят, сливащ се с титаниевия корпус, или класически черен силикон, който е за препоръчване, ако сте любител на водните спортове или по-натоварващите тренировки. Те са със стандартен патентен механизъм, сменят се за секунди, и са съвместими с всички модели на Huawei и други производители, със същия стандартен размер. 

Ски, сноуборд, голф и още 100

Богатото разнообразие от спортни дисциплини и тренировъчни режими на открито, закрито и във вода, идва с нови попълнения, сред които са любимите на много българи зимни спортове като ски, сноуборд, ски в пресечена местност и други, както и набиращият все повече популярност у нас голф. Режимите са над 100, като за всеки от тях получавате подробен анализ на постиженията си. Дори само прегледът на всички предлагани възможности извежда идеята за редовна и здравословна физическа активност далеч отвъд стените на фитнес залите, като всеки може да намери своя собствен стил на влизане във форма и да получи интелигентна помощ за усъвършенстването му. 

Сънят, стресът и доверието в живота

Добрата спортна форма е само част от пътя към това да изглеждаме и да се чувстваме добре. Физическото и психичното здраве са в постоянен обмен и взаимовръзка и заедно работят за изпълване със съдържание на нашумелия термин "качество на живот". Според наскоро проведеното за Huawei проучване на IPSOS в 10 европейски държави, сред които и България, глобалните промени през 2020 година са довели до драстично спадане на индекса на "доверие в живота" на българите от 47.2 през юни 2019 година, до 37.2 през юни 2020, с много лека тенденция към възстановяване до 39.7 в края на август. 32% от българите споделят, че качеството им на живот силно се е влошило през последните месеци, което е неразривно свързано със споделената от самите тях оценка на стреса, който изпитват – 67% го определят като умерен или силен, а 57% декларират, че се е повишил през последните месеци. 

Нетипичният стрес от своя страна води до влошаване на важни здравни параметри и 45% от българите споделят нехарактерно чувство за умора, 33% - тревожност, и 32% чувство за обща претовареност, което стои в основата на бърнаута. Сред изследваните параметри се откроява качеството на съня, което за 39% от анкетираните се е влошило осезаемо през последния месец. 

Затова сред най-важните функции на смарт часовниците на Huawei се нарежда постоянното следене на нивата на стрес и качеството на съня, усъвършенствано като точност в Huawei GT 2 Pro, и предлагането на подробен интелигентен анализ и на база на него съвети за подобряването им. Сънят се състои от 3 основни фази и за да се събудим отпочинали, са важни както общата им продължителност, продължителността на всяка поотделно, пропорцията между тях, колко често се будим и т.н. Подобряването на качеството на съня е първата стъпка към това да имаме повече позитивна енергия за работа и спорт, и Huawei Watch GT 2 Pro е безценен партньор в този процес.

Подобрено е още следенето на пулса и наситеността на кръвта с кислород – важни базисни параметри, както за спорт, така и за хора с рискови състояния, които могат да получават известия при засичане на нетипични стойности. 

Безжично зареждане и персонализация на дисплея

Watch GT 2 Pro прави още една стъпка към визията на Huawei за Seamless AI Life с изключително удобната функция за безжично зареждане директно от смартфона, както и с иновативните възможности за персонализация. Освен да изберете сред над 200 дизайни на циферблата, можете да генерирате свои собствени на база на ваши любими снимки или други изображения, които с едно движение да изпратите безжично от смартфона към часовника. 

Цени и наличности

Watch GT 2 Pro ще се предлага от всички партньори на Huawei – A1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и дилърите на дистрибутора Polycomp, сред които Smartwatch.bg, Ardes.bg, Техмарт, Plesio, AMCO, ПИК компютър и много други на препоръчителна крайносклиентска цена от 579 лева, както и във вариант с абонаментни планове при съответните цени и условия на мобилните оператори.

Повече за продукта можете да научите на официалния сайт на Huawei, а в официалния форум можете да задавате въпроси и да споделите и своя опит с носимите устройства.

за 63%  против 37%  19 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума