навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Безопасно и лесно управление на спестяванията и 50 лв. бонус лихва от "БНП Париба"

2020-08-05 0

Безопасно и лесно управление на спестяванията и 50 лв. бонус лихва от

Ако 2020-та година ни научи на нещо, то е, че е хубаво да имаме спестени средства за непредвидени ситуации. Може да ви се струва, че въпросът къде да спестяваме няма лесен отговор, но от "БНП Париба" са на друго мнение. Те предлагат да откриете онлайн депозит в периода 1-21 август 2020 г. и ще ви зарадват с 50 лв. фиксирана бонус лихва към вашите средства.

Всеки може да се възползва от атрактивната оферта като се регистрира в онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на "БНП Парибаи открие депозит със срок 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв.

Благодарение на изцяло онлайн процедурата ще спестите време и рискове за здравето си. Нужни са ви около 15 минути (сигурно си спомняте, че в банков клон отнема цяла вечност), смарт устройство и Интернет връзка. Можете да направите първата стъпка към своето стабилно финансово бъдеще от всяко място – например от някое прохладно такова – като попълните онлайн формуляра. Ще ви е нужна само снимка на личната карта (може директно с телефона) и IBAN на сметка, от която ще прехвърлите средствата. Ако вече имате онлайн регистрация в "БНП Париба" – клон София, можете да откриете новия депозит директно в електронното банкиране.

За какво ще спестявате, разбира се, си е ваша работа, но ето и няколко експертни препоръки, за да постигнете по-бързо мечтите си.

Подробна информация за актуалните лихвени предложения на "БНП Париба" има тук.

за 68%  против 32%  103 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума