навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Alcatel 1SE (2020) е на българския пазар

2020-07-29 0

Alcatel 1SE (2020) е на българския пазар

TCL Communication се радва да представи Alcatel 1SE. Смартфон, който предлага най-добрите, основни функции без да прави компромис със стила си. Снабден с просто впечатляваща тройна камера, 6.22-инчов дисплей за гладко визуално изживяване и 4000mAh батерия, за мощно представяне.

"Най-новото ни предложение, новия Alcatel 1SE олицетворява стремежа на TCL да направи модерните технологии достъпни за всички потребители без  изключение," каза Давид Дерида, Управител на отдела за продуктов маркетинг в Европа в TCL Communication. "За интелигентни смартфон потребители, които водят динамичен живот и имат нужда от телефон с разнообразни основни функции, Alcatel 1SE, който е на много скромна цена е изключително добра опция."

Интелигентна тройна камера – По-умно снимане, за всякакви моменти 

Притежаващ три великолепни задни камери: 13-МР основна с AI (изкуствен интелект), 5MP супер широкоъгълен обектив и 2MP камера за дълбочина,  Alcatel 1SE ще запамети най-добрите моменти в живота блестящо, независимо дали е ден или нощ.

Интелигентното разпознаване на различни сцени с изкуствения интелект на основната камера, позволява автоматично откриване на 12 различни сценария, без усилие , подобряване на детайлите и озаряване на изображението. Снимките от другите две камери са също впечатляващи, където 5MP супер широкоъгълният обектив позволява на потребителите да улавят повече, а камерата с дълбочина 2MP осигурява професионален боке ефект.

Завладяващ широк дисплей – Гладко визуално изживяване

Притежателите на Alcatel 1SE,  могат да бъдат сигурни, че ще се насладят на завладяващо визуално изживяване благодарение на съотношението дисплей към тяло 87,18 %1. По отношение на дизайна, този базов телефон  се предлага също с гладко 2.5D стъкло отпред и красиво радиално отражение на задния си панел.

Мощно представяне: Супер бързи процеси

Alcatel 1SE притежава голяма 4000mAh батерия,  което означава 33 часа непрестанно слушане на музика или 8 часа стриймване на игри2. С осем-ядрения си процесор, Alcatel 1SE е подготвен да се справи не само с ежедневната комуникация и снимане, но и с по-тежки задачки, безпроблемно.

Издържливият базов телефон притежава бутон посветен на Google Assistant , за да позволи на потребителите да изпълняват ежедневните си задачки с лекота. Стартирането на интелигентния виртуален асистент е интуитивно и лесно с натискане на бутон, който позволява вършенето на неща, използвайки глас.

за 45%  против 55%  191 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума