Адвокат Ася Велчева, LL.M.
адвокатска кантора за българско и немско гражданско право

София, assiaveltcheva@lex.bg
Начало
адвокат ася велчева
адвокатска кантора * bganwalt*
гражданска регистрация и документи
търговско право
семейно право
договори
За контакти
Линкове
 
Друг сайт
English
Адвокат Ася Велчева разрешава случаи и представлява своите доверители по техни проблеми от сферата на гражданското право. Енергичната работа, прецизните решения по разнообразни казуси от търговското и семейното право с международен акцент правят адвокат Ася Велчева доверен адвокат на физически и юридически лица, установени в България, Германия, Австрия и Швейцария.

Кантората на адвокат Ася Велчева се намира в София, но тя представлява своите клиенти,съдебно и извънсъдебно според конкретния случай на територията на цялата страна.

Благоприятното разрешаване на проблеми с международно-правен характер и успешната реализация на разнообразните проекти на клиентите на кантората са резултат от индивидуалния подход към всеки отделен случай, прецизния анализ на ситуацията и избора на точната процедура и защита, регламентирани в националните и европейските нормативни актове; важен фактор при решаването на проблемите оказва придобития житейски и академичен опит на адвокат Ася Велчева при специализацията и по дружествено право в университета Оснабрюк - Германия.
---

N.B!
картината, която украсява сайта е дело на художника Росен Рашев!
Последна дата на обновяване 19.2.2018 10283 посещения