начало

Може ли прокуратурата да използва данни от преписки, за да се защитава по граждански дела Може ли прокуратурата да използва данни от преписки, за да се защитава по граждански дела

Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?

Мнениеот mkkkkk » 02 Апр 2021, 13:39

Здравейте,

Тъй като държавните служители могат да упражняват преподавателска дейност, бих искал да знам дали дейността упражнявана от инструктор, се класифицира като преподавателска от тази гледна точка?

Иначе казано, позволява ли заемането на длъжност като държавен служител, упражняване на допълнителна дейност като инструктор?
mkkkkk
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Апр 2021, 13:26

Re: Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?

Мнениеот doondie » 07 Апр 2021, 12:36

Какъв инструктор по-точно?
За автоинструктор се изисква педагогическо образование, доколкото ми е известно. Затова вероятно се класифицира като преподавателска дейност, но само мога да гадая.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител
 
Мнения: 366
Регистриран на: 29 Юли 2017, 17:29
Местоположение: Плевен


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron