начало

Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19 Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19

Неизплатено обезщетение за безработица

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Неизплатено обезщетение за безработица

Мнениеот novonachalo » 30 Юни 2020, 14:47

Здравейте,
От Нои не ми преведоха обезщетение за безработица на 15то число този месец, но изчаках до 30то число тъй като в новините обявиха, че обезщетенията за безработица през месец Юни 2020 ще бъдат изплатени на 2 транша. Но и днес не получих пари въпреки, че ми остават още 4 месеца обезщетение след съкращение на позиция.
До колкото съм запознат е най-удачно да пратя уведомление до Нои през български пощи, но ме интересува какво да съдържа това уведомление?
Също така ако до 2 седмици след като са го получили, ако не ми отговорят и не са ми превели пари за месец Май (парите, които Юни трябваше да ми преведат), а ми преведат на 15ти Юли парите за Юни без парите за Май - да напиша жалба и какво да съдържа тя?

Ситуацията е наистина много сериозна за мен тъй като са ме оставили почти 2месеца без обезщетение.
Очаквам Вашите отговори!
novonachalo
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юни 2020, 14:34

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron