начало

Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19 Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19

Паднало дърво

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Паднало дърво

Мнениеот lat_ber » 30 Юни 2020, 12:38

Здравейте!
Благодаря за възможността, която давате тук.
Ето какъв е слуаят:
Многократно (повече от три пъти) сме сигнализирали Общината за опасно дърво на границата на нашия имот. Предпоследния път общински служител беше посетил мястото и ни отговориха, че са възложили на общинска фирма да отстрани дървото. След няколко месеца напомнихме (вече на новия кмет), че дървото си стои. Отговориха, че са възложили...
Накрая дървото падна. Слава Богу, не върху нечия глава! Нанесените щети не са големи (съборен кабел на електрическото захранване, счупени плодни дръвчета).
Възмутителна е арогантността на Обшината.
Въпросът е може ли да се направи нещо в случая? И може ли да ни бъдат възстановени щетите?
Благодаря!
Поздрави!
lat_ber
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юни 2020, 12:35

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта


cron