начало
Отговорността на посредниците в контекста на новия Регламент за цифровите услуги Отговорността на посредниците в контекста на новия Регламент за цифровите услуги

Подялба на земеделска земя от наследници

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Подялба на земеделска земя от наследници

Мнениеот bghome » 03 Дек 2019, 12:06

Родителите ми са живели на семейни начала, нямат сключен граждански брак. Баща ми е починал. Той има още двама братя, аз съм единственото му дете, но не съм припозната. Двамата му братя са били женени и имат деца. Единият вече е починал. Техните наследници са поделили помежду си земеделска земя 60дка. Аз също съм наследничка и предполагам, че също имам право върху тази земеделска земя. Имам живи леля и братовчедки по бащина линия, от които аз научавам за гореописаното. Те са готови да ми помогнат, но не знам как да постъпя, за да получа наследственото си право върху земеделската земя.
Майка ми има ли някакви права върху тази земя, вече споменах, че не е имала граждански брак с баща ми.
bghome
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 03 Дек 2019, 11:56

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта


cron