начало

От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест

Подялба на къща закупена по време на брак без общи деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Подялба на къща закупена по време на брак без общи деца

Мнениеот beninda777 » 14 Ное 2019, 23:40

Здравейте,съпруга ми иска да се разведем .Не се чувства щастлив .Нямаме общи деца но купихме къща преди две години на стойност 4000 лв по документ , понеже данъчната оценка беше 3600 лв. Въпроса ми е как да я спася и запазя при положение сме я взели за 50000лв неофициално и връщаме парите на негов приятел отново неофициално остава т още 22 вноски по 1000 лв като аз предоставям 500 лв и той 500 лв . Всеки месец ходя да ги внасям по сметка.Съпруга ми иска да му наплатя това което е давал от него и остатъка на приятеля му. Аз нямам такава възможност и няма къде да живея .Имам две деца ,дъщеря ми и предстои бал много ми е страшно и объркано. Неговата теза е че се чувства щастлив при родителите си и не го устройва вече да сме заедно , защото било постоянно недостатъчно чисто както изисква.
beninda777
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 14 Ное 2019, 23:26

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron