начало
Венецианската комисия: Някой независим трябва да може да разследва Цацаров Венецианската комисия: Някой независим трябва да може да разследва Цацаров

Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Мнениеот dezoxin » 06 Окт 2012, 21:44

Здравейте,
Моля Ви за съдействие по следния казус.
Преди две седмици закупих имот в регулацията на село. В имота има незконни селкостопански постройки. Хората, от които закупих имота владеят съседен имот ( земеделска земя). Сега се оказва, че отказват да ми прехвърлят партидите за ток и вода, които се намират в моя имот, регистрирани са на моя адрес, поради липсата на адрес на тяхната земеделска земя. Има ли какво да направя без тяхното съгласие?
dezoxin
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Окт 2012, 21:29

Re: Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Мнениеот TheOldMan » 06 Окт 2012, 22:48

Отивате с нотариалния акт в съответните служби и си прехвърляте партидите. Имота вече си е ваш, съгласие от предните собственици не е нужно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител
 
Мнения: 1569
Регистриран на: 08 Май 2008, 15:19


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron