начало

Миню Стайков няма да излезе на свобода Миню Стайков няма да излезе на свобода

бракоразводното дело

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


бракоразводното дело

Мнениеот lovebebe » 25 Ное 2011, 16:11

много ми е притеснено, много мизерии ми прави бивхата и като сам далеже ми е още по притеснено же няма какво да направя.може и да се прибера да мога да оправя нещата да не стане късно, за това искам да попитам какво мога да направя.от горе от горе ще разкажа за да не показвам кокохкарските си истории с нея .проблема е же майка ми и баща ми йрез покупка продажба по време на брак ми дават жилището като разбирасе нищо не полъжават като пари.в бракоразводното дело е написано же тя няма претенции към мойто имущество.друго то е же от миналата година октомври месец аз веже не живея със нея, като се прибрах декември куповах телевизори глупости и февруари и дадох още 3000 лева докато не разбра же сам с друг йовек и не запойна да прави мизериите.а забравих да кажа же от 3 години сам разведен ама живеех с нея заради децата .миналата седмица е отихла и разбила вратата на апартамента ми и сменила бравата и се обадила на майка ми и казала же че го продаде зара ди това же не и плащам издръжка и иска парите от мажалото на равода а сам бил при децата или щяла да го даде под наем. аз няма нажина да докажа же сам дал тези пари щото биха дадени на рака и всийко което бях купил за тях го е заложила в каста.рехил сам да и плащам от 1.01.2012 издръжките но не и по рано щото ако смятам сам и дал за 2- години.но ме притеснява апартамента. бяха ми казали же със задна дата може да направя сделката с майка ми като базмеждие и било по добре да заведя дело. а и другия проблем колата ми е в нея и даже полицията и пръста белехки да върне колата ми но нищо не се движи от пролетта .
lovebebe
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 25 Ное 2011, 15:53

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron