начало
Венецианската комисия: Някой независим трябва да може да разследва Цацаров Венецианската комисия: Някой независим трябва да може да разследва Цацаров

Право на изплащане на болнични след неплатен отпуск

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Право на изплащане на болнични след неплатен отпуск

Мнениеот screening27 » 04 Окт 2011, 13:47

Искам да попитам дали имам право на изплащане на болнични след ползване на повече от седем месечен неплатен отпуск. Преместих се на работа в университет в чужбина, като в института, където работя, съм в неплатен отпуск. Поради здравословни проблеми ми се налага да прекратя договора си с чуждата организация и да се върна на работа в България. Но тъй като не съм добре здравословно, ще ми се наложи известно време да бъда в болнични. Искам да попитам имам ли право на изплащане на тези болнични и как да процедирам. При завръщането си в БГ ще прекратя веднага неплатения си отпуск. Благодаря Ви предварително!
screening27
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Окт 2011, 12:30

Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron