начало

Омбудсманът постави топ-проблемите на гражданите пред депутатите, поиска спешни мерки Омбудсманът постави топ-проблемите на гражданите пред депутатите, поиска спешни мерки

Трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Трудов договор

Мнениеот Ivansky » 04 Окт 2003, 10:42

Имам следното питане: Прекратих трудовия си договор по моя молба и по взаимно съгласие, с намерението да работя в същото предприятие, но в негово поделение където трябваше да сключа нов трудов договор. Продължавам да работя /в поделението/, но не съм подписвал нов трудов договор. Какви могат да са последствията за мен и предприятието?
Ivansky
 

Re: Трудов договор

Мнениеот donna » 04 Окт 2003, 11:45

Не разбирам защо си прекратил трудовия си договор след като работиш при същият работодател,но в друго поделение .
Това става с едно допълнително споразумение между тебе и работодателя към трудовия договор /по което ти си съгласен да смениш мястото или характера на работата и работодателя е съгласен ти да работиш тая работа в друго негово поделение ./
Сега взаимоотношенията ви ще се уредят като при условията на граждански договор било то за услуга или изработка .
donna
Старши потребител
 
Мнения: 5350
Регистриран на: 10 Яну 2003, 19:58
Местоположение: Свищов


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron