начало

Ивайло Дерменджиев се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет Ивайло Дерменджиев се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет

Трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Трудов договор

Мнениеот Ivansky » 04 Окт 2003, 10:42

Имам следното питане: Прекратих трудовия си договор по моя молба и по взаимно съгласие, с намерението да работя в същото предприятие, но в негово поделение където трябваше да сключа нов трудов договор. Продължавам да работя /в поделението/, но не съм подписвал нов трудов договор. Какви могат да са последствията за мен и предприятието?
Ivansky
 

Re: Трудов договор

Мнениеот donna » 04 Окт 2003, 11:45

Не разбирам защо си прекратил трудовия си договор след като работиш при същият работодател,но в друго поделение .
Това става с едно допълнително споразумение между тебе и работодателя към трудовия договор /по което ти си съгласен да смениш мястото или характера на работата и работодателя е съгласен ти да работиш тая работа в друго негово поделение ./
Сега взаимоотношенията ви ще се уредят като при условията на граждански договор било то за услуга или изработка .
donna
Старши потребител
 
Мнения: 5350
Регистриран на: 10 Яну 2003, 19:58
Местоположение: Свищов


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron