начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

срочен трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


срочен трудов договор

Мнениеот Дида Маринова » 04 Фев 2003, 12:00

Здравейте колеги,

В следната хипотеза съм: Работник, работил на срочен тр.договор - 9 месеца /назначен по негова молба/. Договорът му е прекратен поради изтичане на срока и работникът е бил на борсата 3-4 месеца. Желаем да го назначим на същата длъжност отново на срочен договор.
Договорът, който предстои да сключим със същия работник на същата длъжност явява ли се повторно сключен срочен договор по смисъла на ал.3 на чл.68 КТ и длъжни ли сме да спазим изискването са минималния срок - 1 година? Или се явява отново първи срочен договор, поради престоя на борсата и можем да го сключим и за по-кратък срок от 1 година ?
Дида Маринова
 

Re: срочен трудов договор

Мнениеот gospodin stefanov dimitro » 04 Фев 2003, 22:15

liceto Gospodin stefanov dimitrov dali se izdirva .
RODEN.8.06.1983.G S EGN 8306085926
gospodin stefanov dimitro
 

Re: срочен трудов договор

Мнениеот y » 14 Мар 2003, 19:58

dogovorat moze da e sro4en edinstveno pri izri4no zelanie na rabotnika izrazeno pismeno
y
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта


cron