начало

Гешев изрази опасения от закриването на спецправосъдието пред главните прокурори от ЕС Гешев изрази опасения от закриването на спецправосъдието пред главните прокурори от ЕС

Как може да се въведе иск срещу онлайн букмейкър

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как може да се въведе иск срещу онлайн букмейкър

Мнениеот ivana1717 » 31 Май 2021, 18:04

Общо взето става дума за партньорска програма на онлайн букмейкър ефбет, които масово в последните месеци закриват регистрации на партньорски профили които им привличат клиенти с години и спират да им плащат заслужените комисионни. Може ли чрез адвокат да се постигне нещо, в някои от случаите говорим за комисионни от над 10,000 на месец.
Темата е разискана с десетки потърпевши тук - https://www.*********
ivana1717
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 31 Май 2021, 18:01

Re: Как може да се въведе иск срещу онлайн букмейкър

Мнениеот admin » 02 Юни 2021, 09:18

Печелите награда за втория "най-оригинален" опит за линкбилдинг за 2021 г. Засега :)
admin
Младши потребител
 
Мнения: 21
Регистриран на: 25 Юни 2002, 20:56

Re: Как може да се въведе иск срещу онлайн букмейкър

Мнениеот ivana17177 » 02 Юни 2021, 17:14

Извинявам се забравих си паролата и не мога да си влезна във стария акаунт и си направих нов поради тази причина.

Партньорската програма на ефбет масово закрива регистрации на партньори , работили години за тях и натрупали множество клиенти и съответно добър месечен доход. Закриването е чрез тяхните общи условия , които променят няколко пъти в годината и слагат клаузи от рода на „Програмата може да закрие по всяко време сметката на партньора без причина“ .

"От извесно време Еф Бет изпращат писма с непостежими таргети.
Пример: Вземат най-силния ви месец и ви слагат таргет по 2 ако не го покриете ви закриват акаунта.
Което е крайно не коректно от тяхна страна."

"Доста хора на които са им спрени акаунтите неправомерно писаха."

"А как ще се обясни следното: ефбет задават трудно изпълним таргет, с надеждата да не може да се изпълни. Афилейта все пак покрива таргета, дори го преизпълнява, въпреки това, акаунта се затваря. "

В друг сайт беше дадено такова адвокатско мнение:
На пръв поглед поведението на компанията е неправомерно. Това се изразява в едностранно изменение на общите условия, които са приети по-рано от Вас. Едностранното изменение създава неравновесие в отношенията между Вас и компанията и Ви поставя в неизгодна ситуация. Последното е основание за обявяване на клаузите, които са променени и позволяват на компанията да закрива акаунтите Ви, за неравноправни.

На следващо място, щом в акаунтите са натрупани суми, то в повечето случаи тези суми се считат за Ваши, а закривайки акаунта Ви компанията неоснователно се е обогатила с наличната в него сума. Въз основа на това може да се заведе иск за неоснователно обогатяване срещу компанията.
ivana17177
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Юни 2021, 17:00


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта


cron