начало

Търси се наказателен съдия за Софийския окръжен съд Търси се наказателен съдия за Софийския окръжен съд

Дело за родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Дело за родителски права

Мнениеот tyronne » 27 Ное 2020, 01:22

Изрод без брак заплашва постоянно сестра ми че ще й вземе детето и така я държи във вцепеняващ страх.
Днес полицията не свърши абсолютно нищо, даже остави изрода спокойно да прави снимки на изпращаните снимки от сестра ми. Телефона беше в него от вчера и даже нямаше намерение да го връща. Ще го използвал в съда, за да доказва колко е зле примерно. Полицая го чака да се наиграе с чужд телефон във чужд фб акаунт.

Какви жалби, документи трябва да пускаме за ограничаване на изрода, за психическия тормоз. И разбира се дело за правата над детето, което в силно наложително да е в абсолютната си част за майката, но с пословичния подкупен бг съд не знам.

В полицията какво трябва да пускаме? М О Л Б А за налагане на спешни мерки съгласно чл. 71 от ЗМВР, във връзка с чл. 4, ал. 2 от Закона за защита срещу домашното насилие?

както и аз какво да пускам с оглед нейния страх, който е огромен. изрода е много опасен и искам да знам какво да правя. :(

документите че майката позволява детето да пътува с баща си зад граница имат ли срок на валидност?
https://i.imgur.com/ZwdhZ7r.jpg :)
tyronne
Потребител
 
Мнения: 148
Регистриран на: 24 Мар 2011, 22:16

Re: Дело за родителски права

Мнениеот tyronne » 28 Ное 2020, 21:34

Тормоза продължава със смс-и. Полицията не свърши абсолютна никаква работа, даже допусна огромна грешка полицая. Сега какво трябва да правя. Жалба да районна прокуратура? Може ли примерен текст. Кратко или описателно трябва да е?
https://i.imgur.com/ZwdhZ7r.jpg :)
tyronne
Потребител
 
Мнения: 148
Регистриран на: 24 Мар 2011, 22:16


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron