начало

Член на СИК е глобен с 1000 лева, след като гласувал два пъти на евроизборите Член на СИК е глобен с 1000 лева, след като гласувал два пъти на евроизборите

Разрешение за ползване и срокове

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: Разрешение за ползване и срокове

Мнениеот kanevi » 05 Фев 2020, 12:10

Може би съм пропуснал да обясня, но от Софийска вода имам изходни данни, които са отказни. Съответно имам и писмо от НАГ с параметрите на изграждане. Въпросът е, че трасето, което трябва да се реконструира, е доста дълго, и съответно много скъпо.
Това е причината да търся вариант със собствен водоизточник.
Но дали някой е наясно с процедурата в детайли? Първо е предварителното уведомяване на басейнова дирекцияследва изграждане и регистрация. Но изискват ли се проби от водата, проверки и т.н., и ако да, каква е процедурата?
Също интересен въпрос е, може ли в проекта за строеж да е включено и самото изграждане на сонджажен кладенец, което би означавало че строителството може да започне без наличен в момента кладенец, а да се изгради в процеса на самия строеж?
kanevi
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 03 Фев 2020, 18:24

Предишна

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron