начало

ВАС решава накърнени ли са трудовите права на асистентите в университетите ВАС решава накърнени ли са трудовите права на асистентите в университетите

Допълване на Скица в Кадастъра

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Допълване на Скица в Кадастъра

Мнениеот nansen » 05 Юни 2019, 15:26

Здравейте,

Установих, че собствен ми недвижим имот, съществува в Кадастъра с Кадастрален номер, но към имота не са нанесени данни за квадратура, ид.ч. от дворното място, както и данни за собствениците, респ. не мога да си извадя схема и скица, в които да са указани липсващите данни.

Отнася се за триетажна къща с двор в София, аз съм собственик на 1 етаж.

Като актуално нанесен в Кадастъра съществува само третият етаж, който е идентичен с първи и втори.

Дали бихте ме посъветвали какви стъпки да предприема за нанасяне на липсващите данни.

От Кадастъра ме изпращат в Общината, от Общината ме изпращат в Кадастъра.

От друга страна става въпрос за имот, построен през 1923 год. и достигнал до мен след няколко делби между мои възходящи роднини, като последният акт е от 1982 год.,и представлява съдебна делба, като в него не е записана квадратурата на етажа, а само квадратура на дворно място, както и ид.ч. от него.

Към момента нямам никакво разрешение на проблема.
nansen
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 17 Май 2018, 14:33

Re: Допълване на Скица в Кадастъра

Мнениеот propensity » 05 Юни 2019, 18:16

Трябва ви архитектурно заснемане за площ на самостоятелен обект в сграда, след което ще можете да го отразите в кадастъра. Има оторизирани фирми и специалисти, които идват намясто, извършват услугата и придвижват книжата към кадастъра. Цената е от около 30 до 150-200лв Пращам ви на ЛС контакти на хора, които са ми вършили отлична работа за София. Разбира се, има и много други, така, че не се чувствайте задължен да ползвате точно тях.
propensity
Потребител
 
Мнения: 178
Регистриран на: 04 Сеп 2018, 00:00


Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron