начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

размер обезщетение падане в шахта

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


размер обезщетение падане в шахта

Мнениеот geovanna » 26 Май 2019, 23:06

Здравейте, Дъщеря ми падна в необезопасена шахта, по-скоро лошо обезопасена - със сложен стеропор. Нямаше счупване, но раната беше огромна. инцидентът беше през юни, миналата година. имаме документи от болница, веднага след падането, съдебна медицина, хирург, кожен лекар...има белег, който и създава комплекси, защото е на 15 год и е видим. за съжаление, смятахме, че с лазер лечение ще се оправи, но лекар ни каза, че ще стане по-зле..търся мнение за обезщетение, ще се насочвам към съдебен иск.
Благодаря
geovanna
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 06 Май 2019, 13:23

Re: размер обезщетение падане в шахта

Мнениеот ch3oh » 26 Май 2019, 23:22

Колко ви казаха?
ch3oh
Активен потребител
 
Мнения: 1022
Регистриран на: 21 Ное 2007, 12:03


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта


cron