начало

Втората инстанция намали присъдата на Иванчева от 20 на 8 години затвор Втората инстанция намали присъдата на Иванчева от 20 на 8 години затвор

Протокол от ОС на етажна собственост

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Протокол от ОС на етажна собственост

Мнениеот gogonator12 » 06 Мар 2019, 00:10

Здравейте,

Ръководството на етажната собственост ни сюрпризира със сериозни плащания със задна дата за фонд "Ремонт и еди какво си", както е по ЗУЕС. Ние претендираме, че никога не сме получавали покани за общи събрания и никога не сме били информирани за решенията им. Става въпрос за обект със собствен вход.

Според чл.16, ал.7 ..... Копие от протокола от провеждане на общо събрание, заверен с подпис "Вярно с оригинала" и приложенията към него се предоставят на собствениците, ползвателите и обитателите...

В този смисъл прав ли съм да смятам, че не е достатъчно да са окачили някъде на видно място протокола, а са били задължени да ми го връчат? Мога ли при невръчване на протокола да претендирам, че не съм бил запознат с решенията на ОС, ако въобще са взимали такова, но това е друга тема?
gogonator12
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Мар 2019, 00:03

Re: Протокол от ОС на етажна собственост

Мнениеот katerinakuch » 06 Мар 2019, 15:05

Разбира се, че сте прав. Не може зад гърба Ви да си правят, каквото си искат и после да искат да плащате какво ли не, вместо да са благодарни, че въобще сте им съсед и че Ви им на този свят.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1098
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron