начало

Над 208 000 лв. са платени за три месеца на жертвите на бавно правосъдие Над 208 000 лв. са платени за три месеца на жертвите на бавно правосъдие

Намалени проценти от ТЕЛК и здравни осигуровки.

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Намалени проценти от ТЕЛК и здравни осигуровки.

Мнениеот martin82 » 22 Фев 2019, 14:56

Здравейте!
Досега не съм плащал здравни осигуровки, тъй като ме осигуряваше държавата. Сега, за съжаление, ми намалиха процентите на 60% и тъй като съм без трудов стаж, доколкото разбирам, нямам право не само на пенсия, а и трябва сам да си внасям здравните осигуровки (Поне докато не приключи обжалването и евентуално ми увеличат отново процентите)?
Групата инвалидност от предишния ТЕЛК ми е до края на месеца, значи ако трябва да плащам, трябва да посоча 1-и март в приложение #7 като дата на възникване на задължението за плащане и трябва да го направя до 25-и март?
martin82
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 22 Фев 2019, 14:38

Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron