начало

Извънредната обстановка се удължава до края на юли Извънредната обстановка се удължава до края на юли

Казус Изнасилване

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Казус Изнасилване

Мнениеот kaval1 » 05 Фев 2019, 01:20

Здравейте,
Върпоса ми е, ако една жена достига при оргазъм при по грубичък секс, ако тя свърши, има ли право да пусне жалба за изнасилване
kaval1
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Фев 2019, 01:17

Re: Казус Изнасилване

Мнениеот ivan_lawyer » 05 Фев 2019, 08:17

Еми престъплението е преди престъплението кражба като степен. Правете си сметка - първо е опит за държавен преврат, после убийство, после това със съвокуплението, после са кражбите и най-накрая - отвличане на самолет, невярно обаждане на тел. 112 и др. Така, че едва ли са искали да го заметат под килима.

Разбира, се че ще Ви осъдят, има експерти - има охлузвания, епителни следи, най-различни признаци, по които се преценява обективно дали е имало съгласие, още повече има и ред други данни - как е станало, кога, къде.
Ако Ви е малка заплатата, не търсете насила интимност - ще затънете още повече. Лъжете, че сте наследник, че баба Ви е реститут, знам много такива примери и тогава няма пък отърване да имате - ти да видиш беля - ще ти седят на опашка. Говорете за брака си, за деца и за семейство - тогава също имате шанс.

Имайте предвид, че вече голям процент от разследването се води от жени.
ivan_lawyer
Активен потребител
 
Мнения: 4888
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Казус Изнасилване

Мнениеот kaval1 » 05 Фев 2019, 11:34

Значи ли това че ще е свършила с неудоволствие и жалбата и не би ли била по скоро от меркантилност. Знаем, че женското НЕ по време на акта е двузначно и границата между НЕ и Наистина НЕ би била неправилно уловен сигнал от извършителя. Също така се знае че жените харесват подсъзнателно да бъдат контролирани(не бих използвал думата насилвани) за да могат да се насладят истински.
kaval1
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Фев 2019, 01:17


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта


cron