начало

МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление

Необходими документи за регистрация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Необходими документи за регистрация

Мнениеот ivan_petkov » 31 Яну 2019, 11:04

Здравейте, имам своден терен с площ около 4000 кв м. Искам да започна да организирам paintball и airsoft игри там. Каква регистрация трябва да направя, какви документи ми трябват за да може всичко да е легално ? Какви данъци ще трябва да плащам. Имаме регистрирана фирма с търговска дейност като книжарница. Тя не работи, но има ли как да я пререгистрираме, така че да може да я използваме за пейтбола?

Също така, мисля да се пробвам да кандидатствам за финансиране по програма.
Според вашия опит струва ли си да доверя на проектантска фирма ?
ivan_petkov
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 04 Юли 2018, 10:41

Re: Необходими документи за регистрация

Мнениеот minaconsult » 21 Фев 2019, 10:58

Здравейте,

бихте могли да използвате дружеството ви, което вече е регистрирано, като се нанесат съответните промени в партидата му. Дължи се патентен данък за осъществяване на дейност тип ,,пейнтбол''. За повече информация и консултация бихте могли да се свържете с нас чрез запитване на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 21 Фев 2019, 10:30


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron