начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Обяви за фалшиви дипломи и книжки – навсякъде в България!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Обяви за фалшиви дипломи и книжки – навсякъде в България!

Мнениеот neromare » 16 Яну 2019, 01:51

Някой знае ли за тези линкове, които ще изброя по-долу, защото не съм сигурен как да ги коментирам, или по-точно факта, че линкове за фалшиви дипломи и книжки са публикувани в български уебсайтове и никой не ги сваля. Това не е ли работа на ГДБОП или там съответната дивизия, която се занимава с киберпрестъпления?

Доста сайтове предлагат фалшиви дипломи, за основно, средно, висше образования, шофьорски книжки, общо взето всичко. Не знам колко са легитимни тия обяви и сайтове, и дали не е въобще измама, тоест никакви дипломи дори да не предлагат, а да се преструват, че го правят; но при всички случаи — това е ба'ти наглостта.

Някои от сайтовете са български дори.

1. https://bit.ly/2SWkzO5
2. https://bit.ly/2MdedY3
3. https://bit.ly/2RsJxIi
4. https://bit.ly/2FFn2Zk
5. https://bit.ly/2VY33eb


Този последния сайт "ad-bg.net" е български, доколкото виждам. Пълен е с тия обяви. Тоя сайт явно не се модерира от никой, или собственика е "в схемата."

Контактните данни са: имейл или в Mail.ru (Русия), или в Protonmail.ch (Швейцария). Но това не би трябвало да е спирачка за нашите органи, при положение, че има офиси на INTERPOL и във Русия, и във Швейцария. Даже има и някакъв смешник и абсолютен наглец, на който изобщо не му пука да се "крие" в чужбина; регнал си е мейла в България: dokumentiall@mail.bg (имейла в една от обявите от линковете).

Не смятам, че е нормално да се бъхтим, да учим, да изкараме 12 години, след това 5 години Висше евентуално, да караме шофьорски курсове, да пишем листовки, накрая някакъв млад ром или гражданин на Едирне — да си получи "кетапа" наготово и с мазната усмивка да се пререди пред всички нас! Или с купената си книжка да блъсне приятелката ми или баща ми на някоя пешеходна, да речем.

Може би е време да направим ние нещо.
neromare
 

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта


cron