начало
ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС

Относно свободата на медиите!

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


Относно свободата на медиите!

Мнениеот galian » 13 Яну 2019, 20:23

Какв се случва с младо момиче, което един човек публично оклеветява с позорни лъжи в медиите? След като се разбира,че всичко това е лъжа, вестниците се извиняват а въпросния човек ''може би'' след ''възможен '' съдебен процес и след една година ще понесе някаква финансова санкция. Но това по никакъв начин няма да върне изгубената чест и достойнство на опозорения . И така, питам аз, къде са организациите и институциите, които следят за нарушаване на човешките права и защита неприкосновенността на личността в интернет? Защото и за напред ще се случват такива неща във социалните меди , а санкции никакви? Защо няма комисия за защита на личните данни в интернет( не на потребителя), или до Брюксел трябва да се пита всеки път??

Благодаря!!!
galian
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Яну 2019, 20:15

Re: Относно свободата на медиите!

Мнениеот kalinasenov » 30 Юни 2021, 11:31

Как се разви въпросният казус, който визирахте или е просто примерен случай?
kalinasenov
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 30 Юни 2021, 11:22


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron