начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

Проблем с ВиК

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Проблем с ВиК

Мнениеот machi88 » 29 Дек 2018, 14:26

Здравейте, сайта е изключително полезен и понеже не намирам решение на моя проблем пиша тук.
Ситуацията е следната:живея в село до гр. Троян, тази пролет Вик подменя тръби на нашата улица. Факта, че бяхме 3 дни без вода ще го пропусна. Та, трябваше да се сменят и тръбите влизащи в моята къща и в къщата на съседа. Оказа се, че трябва да копаят в моя двор и от там с къртица да сменят тръбите. Между къщата ми и оградата на съседа има 9 метра празно място, където минава тръбата. Уговорката ми с с тях беше багера да влезе откъм улицата и да си изкопаят, каквото трябва(разклонението на тръбите е на около 6-7 метка от улицата). Обаче се оказа, че хората решили да минат от задната страна на двора ми, който е 1 декар, за да стигнат отпред. Изкопа ли ров 6-7 метра перпендикулярна на улицата и още 3-4 метра успоредна на улицата(зад къщата). Запилноли половината ров, другото така си стой-дупка. На всичко отгоре багера затунал в двора, ждрапал насам-натам извикал дриг багер да го дърпа и сега целият ми двор :mrgreen: е разоран, с 50 см коловоз от багери те. Говорих няколко пъти с тях да си оправят мизерията, казаха, че ще оправят всичко само да се поизсуши земята. Стана зима вече, нищо не са направили. Кажете, какво мога да направя?
machi88
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Дек 2018, 14:11

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта


cron