начало

Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал

Размер на обезщетение при пенсиониране

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Размер на обезщетение при пенсиониране

Мнениеот jpavlova » 06 Дек 2018, 18:06

Предстои ми пенсиониране по възраст и осигурителен стаж. Работила съм в Медицински Университет - София от 1984 до 2012 (прекратено трудово правоотношение на основание чл. 325, ал.1,т.1 от Кодекса на труда) и понастоящем в Медицински университет - Плевен от 2017 досега. Двата държавни медицински университета различни работодатели ли са или работодателят е един - държавата? Полага ли ми се някакво обезщетение при пенсиониране и в какъв размер? Ще Ви бъда благодарна за компетентни мнения.
jpavlova
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 28 Авг 2006, 16:28

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron