начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

Потребителски кредит с ипотека

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Потребителски кредит с ипотека

Мнениеот shimun1 » 05 Дек 2018, 17:05

Здравейте, аз съм безработен от доста време и на скоро почина майка ми, а ние живяхме от нейната пенсия, и сега като нямам пари започнах да разглеждам различни начини за да се сдобия с някакви пари с които ще мога да си помогна не само да свържа двата края, но и да си намеря работа и то предимно в чужбина.
Исках да питам дали всички банки дават потребителски кредити срещу ипотека само на хора които работят? Ако е така, има ли фирми, които дават кредити срещу ипотека.
shimun1
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 01 Авг 2018, 20:24

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron