начало
Отговорността на посредниците в контекста на новия Регламент за цифровите услуги Отговорността на посредниците в контекста на новия Регламент за цифровите услуги

Сайт за регистрация на фирми

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сайт за регистрация на фирми

Мнениеот mucca » 17 Авг 2018, 16:24

Привет! С мои приятели ни хрумна да правим сайт за регистрация на фирми и да инвестираме в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за част от нещата. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако е така, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
SEO услуги от Талов
mucca
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 16 Май 2013, 21:18

Re: Сайт за регистрация на фирми

Мнениеот svegrigorov » 17 Авг 2018, 18:15

Тези въпроси не са за този форум.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 230
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55

Re: Сайт за регистрация на фирми

Мнениеот ivanov_p » 19 Авг 2018, 08:25

Преди време казвах на феновете на промените в ЗА накъде върви света и колко са смешни исканията им, ама кой да слуша....
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 4320
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53

Re: Сайт за регистрация на фирми

Мнениеот ykovachev » 14 Ное 2018, 10:50

Освен, че въпросите не са за този форум, малко късно сте се сетили. Колко примати са се накачулили на тоя клон, нямате си представа :D
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител
 
Мнения: 2061
Регистриран на: 27 Сеп 2005, 12:27


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта


cron