начало
ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС

ТОРМОЗ ПО ВРЕМЕ НА РАЗВОД

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ТОРМОЗ ПО ВРЕМЕ НА РАЗВОД

Мнениеот xarula » 11 Апр 2018, 15:06

Здравейте! Чест и почитания!
Ще започна с това, че уважавам мнението и оценявам силата на моите адвокати! Иска ми се да чуя и друго мнение или по-скоро още мнения по повод на толкова объркания ни вече казус... Ще се опитам да бъде максимално ясно и кратко, но благодаря предварително на всеки за отделеното време!
Брак в България с чужденец - 9 години от които се събират само 2, в които той е бил с децата. Две деца на 7 и 4 години, с които посещаваме психолог и които са регистрирани само на територията на страната ни. Побой с едно медицинско и заповед за незабавна защита. Отговор на същата с няколко страници лъжи - от него. Отстранен е от жилището. Държи ми лични документи, за което имам подадени няколко жалби в РПУ. Две жалби в прокуратура за тормоз и страх- сега и една по-стара, в която любовницата му искаше да вземе него, цялото му имущество и накрая да отвлече децата. Няколко месеца не дава никакви средства. Внесена е искова молба, по която повече от два месеца нямам нито дата за заседание, нито становище за привременни мерки. Докато не излезе последното, разбирам, че нямам право и на "големите" детски. Подложени сме на ежеседмични атаки от сорта на посещения от РПУ след 22.00часа по лъжлив сигнал, посещавани сме няколкократно от социални служби по пробни- лъжливи сигнали! В същото време съм длъжна да се отнасям добре с него и да му предавам децата едва ли не с усмивка.... Иска да ми вземе децата, не защото наистина ги иска, а за да ме изхвърли на улицата и да не плаща нищо за тях! ..Всъщност няма да имаме дори и жилище до 18 годишна възраст, тъй като същото е с фиктивен- персонален договор за наем и така ще го получим само за една година! ..Въпросният господин лъже органите на реда, злоупотребява с държавни институции, налага ни психически тормоз и демонстрира аморално поведение дори и пред децата!
Дано да ми кажете... нещо различно! Това, което знам със сигурност е, че трябва да издържа!
Бъдете здрави!:)
xarula
Младши потребител
 
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Яну 2018, 12:31

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron