начало

Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук

отчуждаване на имот

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


отчуждаване на имот

Мнениеот maridam » 29 Мар 2018, 14:53

Здравейте,

Бих искала да попитам по какъв начин може да се оспори или обжалва решение /определение/ на административен съд относно отчуждаване на имот. Отказ на съда да допусне тройна експертиза и по този начин не допуска да се направи реална оценка на имота и подобренията в него и не се дава яснота на термина "равностоно обезщетение".
Ако не е възможно да се обжалва пред по висока инстанция в България в каква европейска или международна инстанция може да се обжалва?

Благодаря предварително!
maridam
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Мар 2018, 14:44

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron