начало

Може ли прокуратурата да използва данни от преписки, за да се защитава по граждански дела Може ли прокуратурата да използва данни от преписки, за да се защитава по граждански дела

дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот vdggbg » 26 Фев 2018, 21:43

Добре - питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване". Да му се ударят сто тояги на голо - за да не въвежда занапред корифеите в заблуждение относно естеството на питанията си.
Аватар
vdggbg
Активен потребител
 
Мнения: 1056
Регистриран на: 24 Авг 2010, 17:11

Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот probcho » 26 Фев 2018, 23:28

Ти мани корифеите. 8)
Интересно ми е тук тържествуващите защо подминават факта, че РУП за намалени отстояния не се правят за имотите с предназначение - промишлени?
Което недвусмислено води към РУП за свързано застрояване между два имота. Също така няма данни за това дали от страна на единия имот е приложен вече плана.
И дали питащият не е с прозорец на „фасадната„ стена, намираща се на границата на имота? :twisted:
probcho
Потребител
 
Мнения: 928
Регистриран на: 27 Яну 2010, 22:55

Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот teogeo » 02 Мар 2018, 00:18

vdggbg написа:Добре - питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване". Да му се ударят сто тояги на голо - за да не въвежда занапред корифеите в заблуждение относно естеството на питанията си.


Магаристотеле, там е хватката, че въобще не съм сигурен, че питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване" :D

Ако пък тръгнем по твоята пътека стигаме до право на пристрояване, което се учредява познай как - ходи се при оня със щемпелите. Иначе - да, при тази мъглява фактическа обстановка много може да се гадае и "тълкува".
Аватар
teogeo
Активен потребител
 
Мнения: 1545
Регистриран на: 15 Юли 2009, 22:28

Предишна

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron