начало

От понеделник приемат документи за външния конкурс в районните прокуратури От понеделник приемат документи за външния конкурс в районните прокуратури

дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот vdggbg » 26 Фев 2018, 21:43

Добре - питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване". Да му се ударят сто тояги на голо - за да не въвежда занапред корифеите в заблуждение относно естеството на питанията си.
Аватар
vdggbg
Активен потребител
 
Мнения: 1056
Регистриран на: 24 Авг 2010, 17:11

Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот probcho » 26 Фев 2018, 23:28

Ти мани корифеите. 8)
Интересно ми е тук тържествуващите защо подминават факта, че РУП за намалени отстояния не се правят за имотите с предназначение - промишлени?
Което недвусмислено води към РУП за свързано застрояване между два имота. Също така няма данни за това дали от страна на единия имот е приложен вече плана.
И дали питащият не е с прозорец на „фасадната„ стена, намираща се на границата на имота? :twisted:
probcho
Потребител
 
Мнения: 928
Регистриран на: 27 Яну 2010, 22:55

Re: дострояванне на УПИ - свързано застрояване

Мнениеот teogeo » 02 Мар 2018, 00:18

vdggbg написа:Добре - питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване". Да му се ударят сто тояги на голо - за да не въвежда занапред корифеите в заблуждение относно естеството на питанията си.


Магаристотеле, там е хватката, че въобще не съм сигурен, че питащият е употребил неправилно термина "свързано застрояване" :D

Ако пък тръгнем по твоята пътека стигаме до право на пристрояване, което се учредява познай как - ходи се при оня със щемпелите. Иначе - да, при тази мъглява фактическа обстановка много може да се гадае и "тълкува".
Аватар
teogeo
Активен потребител
 
Мнения: 1546
Регистриран на: 15 Юли 2009, 22:28

Предишна

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron