начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Неудобни неща

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: Неудобни неща

Мнениеот stersterp » 30 Мар 2016, 23:13

Ако животът ми беше филм, никой нямаше да му повярва. — ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКАСъдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
stersterp
Младши потребител
 
Мнения: 80
Регистриран на: 30 Мар 2016, 19:50

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 31 Мар 2016, 00:48

stersterp написа:http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-narkotitzi-politzai-rumjana-arnaudova-22158415

Случката щеше да е за тази тема, ако след 24 часа взелите се на сериозно идиоти бяха освободени, с двойна надница - като обезщетение за изгубения ден.
Но, те са полицаи, не са магистрати ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 31 Мар 2016, 22:46

Да са ни живи и здрави!
Айде, хаирлия да е!

http://sadebnapraktika.com/content/parl ... b-pf-i-abv
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща ... и горчиви истини

Мнениеот doc03 » 01 Апр 2016, 18:48

Полицаят Божидар Милев, който беше арестуван за търговия с пико и амфетамини, постъпил на работа в МВР не за друго, а за да се занимава с наркобизнес. Това признава самият той на запис със СРС от който се разбира как с помощта друго продажно ченге, принудил студент, когото заловил с марихуана, да продава за него дрога пред Народния театър.

Какво не разбрахте? Точно така - този негодник написал молба да го назначат за полицай, след като съставил план – да отиде да преследва престъпниците, за да им краде занаята.

Не припадайте, мили дами. Какво друго, според вас, би мотивирало един млад мъж да стане пазител на реда в България? Може би онези 900 лева на месец заради които обеднялото гражданство, тероризирано от апаши (и от джебчии, и от клептомани, облечени с власт), го псува непрекъснато и му натяква, че взема пари, а не си върши работата? Или пак прословутите 20 заплати, които би могъл да вземе след 20 години служба, ако не ги намаляваха сега на 12 с тенденция да ги сведат до нула? Или полицейските протести за отрязаните социални придобивки, за неплатения извънреден труд, за изгнилите коли и лимитът на бензин, за липсата на принтери и хартия, за вехтите униформи, за коравите кубинки и белезниците, които си купуват сами, за бронежилетките, които не стигат за всички? Или перспективата за кариерно развитие, при която за по-малко от година 471 служители са направени началници без конкурс, а други 4208 са напуснали, обидени от начина, по който ги реформират?

Чуйте Борко М., един от напусналите:

„Пропилях си в МВР 15 години. Викат ме тия дни като началник сектор и ми се карат, че мой служител си поискал от шофьор пари, със скрита камера го снимали и го показали по Би Ти Ви. Отгоре искали оставки. Не питат имам ли вина. Оставка ли? Ами заповядайте! Аз си знаех. Полицаят, който е принципен и безкомпромисен, винаги го наказват, а който е в игрите на началниците и тяхната партия, го повишават. Спирал съм неведнъж нарушител и докато напиша акта му в патрулката, получавам обаждане да го пусна. Има чадъри. Партийни чистки. Преструктурирания. Реформи на парче се правят от всеки министър и то наопаки на предишния. Направиха ни на маймуни! Обличат ни с евтини боклуци на високи цени, потим се и студуваме, в кабинетите ни лете става 50 градуса, завиждаме на кокошкарите, дето ги пращаме в затвора на хлад...А сега и отпуските ни намаляват. Не че някой ни ги дава, не стигат хора и караме без почивка смяна след смяна...Ако не е безработицата, никой няма да остане в МВР, бас държа!“

Думите на Борко са в потвърждение на казаното от 243 служители на реда, анкетирани в изследване на фондация „Общество и сигурност“ и СФСМВР на тема „Как се чувства българският полицай“. Той се чувства както ние го усещаме: Стресиран, неуверен, без авторитет. Професионално нестабилен и неудовлетворен. Политически зависим и
притискан. Социално слаб, безправен, без перспективи.

„МВР е в будна кома, защото служителите са демотивирани и не работят.“ Това го заявява за пръв път Ваньо Танов, лека му пръст. То се отнася за министерството, станало обект на коментари след срещата на тогавашния му шеф Румен Петков с Братя Галеви. Годината е 2009-а. Тогава Танов е бивш шеф на ГДБОП, а ГЕРБ още не е дошъл на власт, за да го направи митнически началник.

Сравнението с будната кома допада на Цветан Цветанов и той го използва много често по-късно в изявите си като силов вицепремиер, решен „да вдигне това, което имаме като вътрешно министерство, на крака“.

Добро е сравнението, да. Будната кома (летаргичният енцефалит) е заболяване, страдащите от което имат забавени физически и умствени реакции, изпитват слабост и стават мълчаливи и неподвижни като статуи. Както неврологът Константин фон Економо навремето си казва, „тялото е мъртво, будна е само душата“.

Ако това описание отговаря през 2009 г. на МВР, какво виждаме днес? МВР не е много по-действено от баба в ковчег. А душа има ли? По-скоро не. Прилича, образно казано, на мъртвец.

Мутри пребиват шофьори през ден при дребни пътни инциденти и разстрелват бизнесмени от време на време. Апаши пребиват старци в леглата им. Рецидивисти гърмят на месо, докато са под домашен арест. Телевизиите всяка сутрин въртят клипове с крадци по магазини, а вътрешната министърка не дава да се каже и дума: считала всяка критика за посегателство срещу националната сигурност.

И бизнесмени, и работници, и пенсионери питат: Защо прахосваме един милиард лева годишно за МВР? Само за това ли, да дебне коли - там, където е рушветът, и да вдига врява с учения - вижте го, та се почудете! - как арестува минувачи уж, че са терористи, докато две преки по-нагоре наистина се гърмят въоръжени бандити.

Държавата вече практически е прехвърлила грижата за вътрешния ред и сигурност на частните охранителни фирми. Богатите дават луди пари на бодигардове, за да ги пазят и пак берат страх в елитните си квартали. И бабичките в джендемите късат за пазачи от залъка си, но въпреки това не смеят да заспят, да не влезе някой да ги изнасили и ограби. Полицаят, който отговаря за 8 села, е пратен обичайно за 15 дни в командировка на границата, колегата му освен своите 7 села поема и неговите, а хайдуците това и чакат – да останат насаме с бабите.

Министър Бъчварова изглежда тъжна като вдовица, на която съчувстват и й дават съвети, но тя не знае кой да избере. Как да се оправи с полицаите, които претендират и то основателно за заплати и условия за работа? Как да преразпредели бюджета, който иначе не е малък? Как да отдели с друг статут администрацията като не знае в повереното й министерство кой какво прави? Заетите в него са 47 000. От тях 29 000 са с полицейски функции, а 6750 - пожарникари и спасители. Какво вършат останалите 11 000? Те ли са „чантаджиите“, или са необходими? Трябва ли да направи в МВР фирми, след като наскоро ги закриха, че прали пари?

Докато тя се чуди, ченгетата стачкуват, или се готвят за стачка, или „се скатават и бичат часпром“, както казва един от тях. Не могат да се трудят съвестно дори и да имат желание. Нямат елементарни оръдия на труда - бланки, патрони и т.н., камо ли термокамери, кучета-командоси, шокови палки... И компетентни началници нямат – независими и решителни, а ако действат сами, настъпват мотиката – опират до корупция на високи нива и рискуват, ако не да ги уволнят, то да ги разкатаят.

Има и друго. След дръзки и показни кръвопролития, МВР е вцепенена и мълчи като труп. Налага се премиерът да го вдига: „ Вървете, ставайте! До утре тия да бъдат хванати!“ Той няма право по закон на това, но добре, че се обажда по телевизията, за да покаже, че държавата мърда все пак. Тъй като политическото ръководство е като пате в кълчища, а професионални ръководители се намират вече трудно. Отговорните длъжности са незавидни, приемат ги най-вече безогледни кариеристи или малоумници. Всеки свестен полицейски авторитет е наясно, че при смяна на правителството е аут – ще го направят от регионален началник квартален, ще го оплюят, ще го разследват или ще го пратят преждевременно в пенсия. Местният олигарх сменя веднага приятелствата и приоритетите си и става дойна крава за наследника му. Той не може друго по-нататък, освен да продава информация в местния подземен свят. Ако е честен, в най-плодовитата си възраст мизерства.

В същото време новаци влизат в системата, остават неуки, защото няма приемственост, разочароват се и „се отварят на далаверата“. Ако ги викнеш на помощ, няма ги никакви. Оправдание си имат. Телефон 112 е повреден от година.

Завчера един негодник – Владо Пелов от Ботевград, който с висяща 25-годишна присъда се разхожда на свобода, уби, между другото, двама братя. А други двама братя – Галевите, осъдени окончателно на лишаване от свобода, се пекат на някой далечен плаж и поздравяват родната полиция с песента „Дим да ме няма“. За една година 4180 престъпници са пратени в затвора у нас, но зад решетките са едва 3255 от тях. А с тези, които имат по-леки мерки за неотклонение – подписка, парична гаранция и домашен арест, само господ знае какво става. Съдът задължава МВР да ги контролира и при нарушение да сезира прокуратурата, която да поиска „задържане под стража“ за тях. Но в действителност органите какво правят – спят мъртвешки сън и това е.

МВР е най-нереформираното министерство, независимо от непрекъснатото префасониране и преместване на службите. ДАНС, ДАТО, ГДБОП и Гражданска защита са всяка година различни, но по нищо не личи от реформите да са живнали. От 10 години насам Законът за МВР е 33 пъти прекрояван. Ако човек претърпи толкова операции изходът, разбира се, ще е летален. От две години има чисто нов закон, а в него вече са направени 5 изменения. Шестото се прави от Бъчварова под девиза „Да спестим едни пари“ - общо 64 милиона били. „С тях ще сложи кръст на полицаите на терен, на пожарникарите и спасителите, няма да има кой да дойде, ако ги викнете при нужда“, убедени са синдикалистите.

И при разследването на поръчкови разстрели уликите, вместо в папките с дела, отиват в небитието. От всяко престъпление остават следи, казват опитните криминалисти. Само че някой трябва да ги открие - някой усърден професионалист, без задни мисли – като оня Хорейшо от „Маями – местопрестъплението“, който по един косъм с луковици стига далеч. Но луковицата с пълния ДНК профил на човека, се разпада за три дни. Ето защо у нас наскоро се оказа безполезен цял сноп косми, открит в мазе, където бе зверски убит бизнесмен. Забравили го разследващите при първия оглед в петък, а вторият направили чак в понеделник. Прескочили укенда. Не бързали. Всеки от тях имал по още 80-90 дела на бюрата си.
Накратко казано, умряла работа.

http://m.trud.bg/Article/c/5402492

На 90% вярно и само една глупост в цялата статия, но - простима.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 02 Апр 2016, 20:40

....
https://www.facebook.com/14550126814266 ... nref=story

... по тази проста, но вярна схема, всеки може да анализира обществения строй в милата ни република.

П.П. Хич и не ги мисля американците те как шЪ сЪ опраЯт ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 13 Юли 2016, 19:34

ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот ivan_lawyer » 14 Юли 2016, 06:14

Трябва да се оправят заплатите на МВР-служителите. Сега - за мотивацията - то е до джинс, няма как да се налее акъл в главата насила. Всички говорят срещу МВР, но като опреш до МВР, се обаждаш на МВР. Частната охрана е ерзац, квази - защита, събрани от кол и въже и такива смешки.
Нощните смени са изтощаващи, сега едно е да си на 20 години, аз съм служил на застава на границата, няма проблем - правиш си обхода и почиваш 2 часа, 2 часа си караулен и пак 2 часа обход. Но си на 20 години, не ти пука на пуканката. Сега на 40 години - малко ми тежи нощното бодърстване, от друга страна - трябва някой да го прави това. Сега с престъпността работата е деликатна - оперативно е мъдро да се оставят тези апапи, които са в момента, те пазят на зоологически принцип територията си, а от друга страна - са изучени и са под наблюдение. Тоест - ако вкараме всичко що мърда в арести - веднага нови звезди изгряват. Които нито се знае какво - нито що. Изобщо - врящ котел. Сега - нито превъзпитание помага срещу престъпниците, нито нищо.

Ограничено умствено хора, които са гледали "Кръстникът", "Белязаният", "Имало едно време в Америка", разни такива стойностни творби, но превърнали се в апологетика на уличния живот, това е контингента на престъпността. Хора, които в реална военна ситуация ще се разпръснат при първият изстрел.

Аз подкрепям битовото надграждане на служителите - защото аз самият ходя наляво-надясно по града и ми е ясно.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5212
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Неудобни неща ... и горчиви истини

Мнениеот kysmet4e » 20 Юли 2016, 01:45

doc03 написа:http://m.trud.bg/Article/c/5402492

На 90% вярно и само една глупост в цялата статия, но - простима.


Аз чак се изненадвам, че в Труд може да пуснат новина с подобно заглавие...
kysmet4e
Младши потребител
 
Мнения: 18
Регистриран на: 06 Юли 2016, 21:39

Re: Неудобни неща ... и горчиви истини

Мнениеот doc03 » 20 Юли 2016, 19:21

kysmet4e написа:.... Аз чак се изненадвам, че в Труд може да пуснат новина с подобно заглавие...

Е, сега ... не всичко е пълно и изчерпателно, но имат зададена посока на мислене :-) Все пак, част от тихата цензура включва забрана на медиите да защитават полицаи, дори и да е само в отделни случаи, така да се каже - "на парче" :-)

Ето и още нещо:
http://sadebnapraktika.com/content/mvr- ... -orzhiyata
... пропуснали са да споменат, че, например, около 1500 служители трябва да напишат и да разпратят около 850000 писма, след това да посетят въпросните 211000 адреса (минимум по веднъж, щото по закон глобата за неактуална адресна регистрация е 10 лева и на никого не му пука), след което да изготвят съответните 211000 докладни записки за служба КОС. И не на последно място, ако следва да се отнеме разрешението и оръжието на някого с влязла в сила присъда за тежко умишлено престъпление (например), същите тези полицаи нямат право да влязат заедно с вратата в дома му, нито да му разбият сейфа, в който е оръжието, и следва съдебна процедура, адвокати ... и т.н. Няма да споменавам всичките обективни и субективни закононеуредици по въпроса, щото няма да ми стигне кеша.
А иначе - законодателят ще излиза във ваканция ...

П.П. Пропуснах нещо важно, та се върнах да допълня.
Освен ОЩЕ 211000 писма, въпросното нещо означава и друго .... ето какво, прочетете си го, ако искате, че не ми се пише ...
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3716956
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 03 Авг 2016, 07:54

ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 04 Сеп 2016, 21:50

От къде идва думата "заКон" ?

http://sadebnapraktika.com/content/vas- ... -se-sdiika
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот ivan_lawyer » 04 Сеп 2016, 22:49

Би трябвало да го отменят пред 5-членка. Аз не знам кой измисли ВАС, АССГ, АССО и останалите административни съдилища. Те можеха да си останат отделения към съответния окръжен съд, където им е мястото. Просто говоря като адвокат, такава наглост и просто липса на обслужване - не съм срещал. Даже и ВАС, едвам-едвам. Особено АССГ - там са явно претоварени с бежанци. Ми то е ужас.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5212
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

За Ханку брат и ... други неща

Мнениеот doc03 » 17 Сеп 2016, 18:33

ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 04 Ное 2016, 00:20

... ако всички такива, а и подобни къде-къде по-пиперливи "забрани" лъснат, и някой предприеме съответните адекватни действия, в държавицата ни ще се овакантят доста позиции, в различни ведомства ...

http://legalworld.bg/56715.prokurorka-z ... pytia.html
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 04 Ное 2016, 23:37

Както е написал Ilian Vassilev: "Нищо, нито дума от тази статия не бих променил. Писана е за 2016 година. За петък, 4 ноември, два дни преди избора."

За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано – България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции.

Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите – на сегашните.

Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление.

Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници.

Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа.

Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани.

Държавата си служи с телефони, а държавниците – с телефончета.

Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.

Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй.

Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора.

България търгува с всички. Но случва се и обратното – всички да търгуват с България.

Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението.

Държавният девиз на нацията пък е „Боже, пази България“. В случая Бог е натоварен да пази България вероятно защото другите са заети да си пазят частните интереси.

В. „Щурец“, 1933 г.

http://www.ploshtadslaveikov.com/patevo ... shta-i-be/
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот kolegat » 05 Ное 2016, 19:26

doc03 написа:... ако всички такива, а и подобни къде-къде по-пиперливи "забрани" лъснат, и някой предприеме съответните адекватни действия, в държавицата ни ще се овакантят доста позиции, в различни ведомства ...

http://legalworld.bg/56715.prokurorka-z ... pytia.html


Сърдете се на себе си, док. Полицаите, като си трайкате за това кой ви натиска и кой какви незаконни нареждания ви дава, системата никога няма да се оправи. А и като си трайкате се превръщате в съучастници на изродите, които ви нареждат, тъй че хич не ви съжалявам. Вие сте част от проблема.
kolegat
Потребител
 
Мнения: 375
Регистриран на: 01 Юни 2011, 15:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот stersterp » 28 Мар 2017, 14:55

Ако животът ми беше филм, никой нямаше да му повярва. — ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКАСъдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
stersterp
Младши потребител
 
Мнения: 80
Регистриран на: 30 Мар 2016, 19:50

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 16 Юли 2017, 14:08

ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот doc03 » 26 Юли 2017, 00:55

:shock:
http://www.dennews.bg/news/2017/7/25/35 ... l-mu-s-noj

Поздравявам уважаемия г-н Държавния обвинител, образувал това ДП.

ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Неудобни неща

Мнениеот lawchoice » 26 Юли 2017, 02:10

doc03 написа::shock:
http://www.dennews.bg/news/2017/7/25/35 ... l-mu-s-noj

Поздравявам уважаемия г-н Държавния обвинител, образувал това ДП.



Емоциите са противопоказни за правилното прилагане на Законът. Всеки има право на защита и в крайна сметка получава това, което заслужава...
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 892
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта


cron