начало

МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление

Проблем с пътуване зад граница на непълнолетни деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Проблем с пътуване зад граница на непълнолетни деца

Мнениеот smaragda777 » 18 Юли 2017, 15:02

Здравейте! Моя приятелка живее с двете си деца в чужбина. Бащата е алкохолик, много е агресивен към близките си. Той има нужда от освидетелстване, защото има психиатрични отклонения. Тя иска да пътува до България с децата им след десетина дни, но се страхува, че той ще оттегли съгласието си децата им да пътуват зад граница в Декларацията, която е подписал преди две години. Какво трябва тя да направи, за да е сигурна, че тя и децата ще могат да се върнат обратно в страната, която живеят след гостуването си в България. Децата от две години посещават училище там. Ще се радвам, ако получа Вашия отговор.
smaragda777
Младши потребител
 
Мнения: 29
Регистриран на: 24 Авг 2009, 16:33

Re: Проблем с пътуване зад граница на непълнолетни деца

Мнениеот katerinakuch » 24 Юли 2017, 21:54

Не мисля, че би следвало да се притеснява предварително. Той едва ли ще оттегли това съгласие. Нека все пак поговорят двамата заедно и да се разбират, като постигнат консенсус.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1104
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron