начало

Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“ Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“

Отказ от търговския регистър - жалба или ново заявление?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Отказ от търговския регистър - жалба или ново заявление?

Мнениеот Sundy » 12 Мар 2016, 11:37

Здравейте, на 9.03 подадох онлайн заявление за регистрация на ЕООД като сканирах и приложих всички необходими документи, както и такива за платени такси. Днес получих мейл с окзаз на основание, че името на фирмата не е уникално, а такава съществува макар и в ликвидация. Естествено преди да подготвя документите направих справка в същия този търговски регистър и не излезе фирма с такова име :shock: Очевидно справките не са актуални или не включват фирми в ликвидация :x Мислех си, че като средно интелигентен човек притежаващ електронен подпис мога да свърша тази работа онлайн без да се занимавам с гишета и излишна бюрокрация, но очевидно мъките тепърва започват :cry:
Та въпросът ми е ново заявление ли да подам или да обжалвам отказа? Ако подам ново заявление с ново име отново ли трябва да плащам държавна такса и нова заверка на подпис ли трябва да правя? Изобщо какво ще ми струва като средства и време всяка от възможностите? Предварително благодаря за съветите!
Sundy
Нов потребител
 
Мнения: 9
Регистриран на: 02 Фев 2007, 19:34

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron