начало
Районен съдия става зам.-министър на икономиката Районен съдия става зам.-министър на икономиката

Етажна собственост в комплекс от затворен тип

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Етажна собственост в комплекс от затворен тип

Мнениеот danielpetrov » 03 Юни 2015, 13:04

Здравейте,

Имам три въпроса относно комплекс от затворен тип и договора сключен с фирмата за поддръжка. Казуса е следния - в комплекса има три блока. Договора е подписан от тримата домоуправители на блоковете и доколото знам е вписан по надлежната процедура.

Въпроси 1 и 2: При подновяване на договора за още една година, ако два от блоковете са съгласни с подновяването и подпишат договра, а третия блок не е и не подпише какво се случва? Договора важи ли и за третия блок дори при положение, че не е подписан от домоуправителя? Фирмата за поддръжка има ли основание да изисква плащането от третия блок в този случай?

Въпрос 3: Какво се случва при положение, че договора бъде подписан от тримата домоуправители, но по-малко от 50% от собствениците на един от блоковете са присъствали на общото събрание, на което е решено договора да бъде подновен? Няма и протокол от общото събрание. Въпроса е, подписа на домоуправителя валиден ли е при положение, че няма протокол от събранието и само няколко човека са присъствали и решили блока да боднови договора?
danielpetrov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Юни 2015, 12:47

Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта


cron