начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Декл. пред НАП за дохот от избори?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Декл. пред НАП за дохот от избори?

Мнениеот aliena82 » 07 Апр 2015, 17:25

Въпросът е следният: Подадох декларация за връщане на данък при работа под мин. заплата, обадиха ми се да ми кажат, че имам доход от избори(в комисия), който честно казано бях забравила и сега трябва да подам нова декларация, да го впиша и вече не отговарям на изискванията за връщането на данък. Мога ли да ги оспоря по някаъв начин? Този "голям" доход не се и облага данъчно. Ако някой може да помогне ще съм благодарна.
aliena82
Младши потребител
 
Мнения: 21
Регистриран на: 12 Окт 2010, 14:39

Re: Декл. пред НАП за дохот от избори?

Мнениеот aliena82 » 09 Апр 2015, 09:01

Само да споделя, преписах си декларацията дословно, накараха ме да подам и общата декларация, в която пак абсолютно никъде не се записаха тези прословути пари. Разбрах къде е разминаването, но на общ език - се попълни и една друга колонка в която като ги изкараш данъците и се получавало "0" и те от там не ми се полага връщане. Момичето ми обясни, че дори и да си бил в болничен ти дават отказ.
aliena82
Младши потребител
 
Мнения: 21
Регистриран на: 12 Окт 2010, 14:39


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron