начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Пропуснати ползи, как се пуска жалба и къде?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Пропуснати ползи, как се пуска жалба и къде?

Мнениеот tomba » 17 Окт 2014, 17:28

Здравейте,
Искам да пусна жалба за пропуснати ползи, но не знам къде, как и към кого да се обърна. Ако някой е запознат с процеса да обясни. Скъпо ли е ?
Също така не знам никакви адвокати. Може ли да ми кажете за няkой с по-ниски тарифи.
Благодаря предварително!
tomba
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Окт 2014, 16:35

Re: Пропуснати ползи, как се пуска жалба и къде?

Мнениеот nk7702n » 17 Окт 2014, 21:52

От поставения от Вас въпрос си личи, че не сте взел/а/ решение. В противен случай щяхте да посетите първата кантора наблизо и просто да попитате. Въпросът не е за форумно обсъждане, да не говорим, че няма такава група адвокати с по- ниски тарифи. Когато един човек е наясно какво иска, той просто отива при адвокат за реална консултация, представя документите, с които разполага, запознава се с цената на услугата, / съществува Наредба за минималните адвокатски възнаграждения с предвидени минимални прагове, но няма предвиден максимум на цената, така че всичко е въпрос на договаряне в зависимост от естеството на казуса и постигнатото съгласие между страните./
nk7702n
Старши потребител
 
Мнения: 6454
Регистриран на: 01 Юли 2010, 11:02

Re: Пропуснати ползи, как се пуска жалба и къде?

Мнениеот tomba » 18 Окт 2014, 00:00

Благодаря за отговора, но ще посетя и адвокат. Просто през деня съм на работа по цял ден и реших първо да проуча въпроса, да събера информация. Не познавам адвокати и не знам дали тук е подходящо да питам за препоръки, но нека който знае за такива, които са специализирани в това право( Търговско) да кажат за такива в София. Ще съм благодарен и на информация отностно самия процес или поне източници на информация за това.
Не съм взел решение, защото знам, че съдилищните разправии струват пари и, точно заради това съм пуснал тази тема. Ориентировъчно да ми подскажете за разходите и тарифите(включително консултации с адвокати).
Благодаря!
tomba
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Окт 2014, 16:35


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта


cron