начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

търся добър адвокат по трудово-правни дела

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот btodorova » 30 Сеп 2011, 22:59

svettoslav това е моето лично мнение за адвоката и хората около него.Това, че казвам номер 1, а Вие допълвате с номера ме обижда, тъй като моите впечатления са едни , но явно вашите - не. И ако Вие имате някакъв личен сблъсък с него, то това мен не ме интересува, тъй като аз съм обикновен човек и не съм веща по ПРАВО като наука и още по малко като ЮРИСТ... Не карам никой да ходи при него или да се допитва до него. А относно делото... нека само свърши и тогава ще разкажа повече, че ако не и всичко. С имена, градове, адвокати и прочие. Много ми се иска да викна и да вия, но Вие явно сте юрист и гледате на нещата професионално и си мислите, че нещата от живота са написани на книжки и всичко е закон и ред. Е да ама не е. Аз на какво се нагледах не ми се коментира, но драмата човешка малко адвокати могат да я разберат и съм на мнение, че той е един от тях. Пак казвам - не приканвам никой към него, но да изпишете такива неща - явно не сте разбрал, че казаното от мен, е истината за мен и не карам никой да ми вярва. Все пак, тук е форум и всеки си изказва мнението, но явно на някой мнението за други е непосилен факт да го приемете. Силно се надявам, само да не минете по пътя по който вървя аз и като юрист, към Вас съдия да се държи така, както към него се държаха, а и не само към него. Спирам, защото съм на мнение, че си имате мнение по въпроса, а аз не се стремя да го променям или да влизам в някакви пререкания с Вас или с който и да е.
btodorova
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2009, 21:02
Местоположение: От някъде си

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот btodorova » 30 Сеп 2011, 23:13

Стига с тия подкупи на съдията и тем подобни.Много филми гледаме ми се струва.А това с подкупите в последно време по-скоро там се наблюдава.
Не знам, на кое казвате наблюдение, на една "разпиздена" за мен съдебна палата. Не ми се вярва да я наблюдават, но ще се надявам да е така.

Вярно, че има пълни идиоти,но пък №1,№2...смешничко е дори.Може да се каже,че даден адвокат е сред най-утвърдените в дадена област(а доколкото ми е известно,въпросният е спец по "всичкология",което е малко смущаващо,според някои колеги) ,нещо подобно,ама такива гръмки определения главно по жълтата преса се срещат.Аз лично не чета такава.[/quote]
Ако за Вас той е идиот, то можехте да си го напишете директно. И след като за Вас това са "жълтини", то само да уточня, че аз не съм от жълтата преса, а както споменах, съм обикновен човек. И след като не четете такива неща ми е много чудно защо се наехте да прочетете форум, на който последната публикация е от 2010г. Това малко ме кара да мисля, че личните Ви впечатления не са добри за въпросния адвокат, но мисля, че само заради това не бива да обърквате хората и да правите лош ПР на него.
btodorova
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2009, 21:02
Местоположение: От някъде си

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот svettoslav » 04 Окт 2011, 19:40

btodorova написа:Стига с тия подкупи на съдията и тем подобни.Много филми гледаме ми се струва.А това с подкупите в последно време по-скоро там се наблюдава.
Не знам, на кое казвате наблюдение, на една "разпиздена" за мен съдебна палата. Не ми се вярва да я наблюдават, но ще се надявам да е така.

Вярно, че има пълни идиоти,но пък №1,№2...смешничко е дори.Може да се каже,че даден адвокат е сред най-утвърдените в дадена област(а доколкото ми е известно,въпросният е спец по "всичкология",което е малко смущаващо,според някои колеги) ,нещо подобно,ама такива гръмки определения главно по жълтата преса се срещат.Аз лично не чета такава.

Ако за Вас той е идиот, то можехте да си го напишете директно. И след като за Вас това са "жълтини", то само да уточня, че аз не съм от жълтата преса, а както споменах, съм обикновен човек. И след като не четете такива неща ми е много чудно защо се наехте да прочетете форум, на който последната публикация е от 2010г. Това малко ме кара да мисля, че личните Ви впечатления не са добри за въпросния адвокат, но мисля, че само заради това не бива да обърквате хората и да правите лош ПР на него.[/quote]

Еее,не така,де.Нямам предвид колегата,който Ви води делото.Напротив,точно в противен смисъл,за други колеги става дума,макари представляващи изключения.

Пак ще кажа,че кантора №1,№2 и №3 не съществува.А още по-малко неюрист може да определя кой е №1,№3 и №7.

В каква област са №1 или във всички?

Не се обиждайте,няма защо.Дано успеете да защитите важните си лични и имуществени интереси.Ако сте права в ситуацията,вероятно ще победите,ако не - губите.
svettoslav
Активен потребител
 
Мнения: 3901
Регистриран на: 07 Апр 2009, 07:11

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот btodorova » 07 Окт 2011, 09:45

Не съм казала, че съществуват кантори под номер, в първия пост само написах, че са "номер 1" (в смисъла на това, че съм изключително доволна, дори да няма още излязло решение по второто дело), (но тук и в смисъла, че съм доволна от съдията по второто дело, за сега разбира се, защото докато не излезе решението мога само да се надявам на не пристрастност от съдийска страна). Но пак ви обещавам, лично на Вас ще опиша с най-малките подробност резултата от делата на лично съобщение, когато всичко свърши, за да разберете,че в България с малко пари, пари или много пари се взимат важни решения от страна на съд, който не уважава едната страна, а видно е съпричастен към другата. А що се отнася до това, в кои правни услуги е добър не мога да кажа, тъй като моите две дела са насочени и близки към един и същи закон(ако се изразявам правилно, тъй като не желая да изнасям каквато и да е информация, докато не завършат делата). Но в това си отношение за сега е той се справя добре и ако спечелим значи там е професионалист, ако мога така да го нарека, макар че ПРАВОТО, като наука се изменя и все има какво да се учи, но ако загубя, няма да е заради него, както вече стана на първа инстанция.
Но както се казва, поживьом - увидим
btodorova
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2009, 21:02
Местоположение: От някъде си

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот svettoslav » 13 Окт 2011, 12:05

Дано успеете да си защитите правата и интересите.Няма нужда да ми изпращате решението по делото.Я си представете,че намеря нещо,което е убягнало на колегата.Не е колегиално може би. И ако съм прав в ситуацията,вие естествено ще сметнете че ви подвеждам и ...като резултат от всичко-само вреди за вас.
Ако желаете консултация-давам такива само в кантората си.
svettoslav
Активен потребител
 
Мнения: 3901
Регистриран на: 07 Апр 2009, 07:11

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот btodorova » 16 Окт 2011, 21:12

Съгласна съм с Вас, но как само от решението можете да прецените тези неща, но както и да е. Решението излезе и не е това което исках, но аз съм си извадила извода защо така се получава и както споменах и по-горе в постовете си - ще обжалвам до като мога финансово и дори до последна инстанция. А относно консултация - благодаря, за което, но няма нужда. Ако някога ми се наложи (дано не) и сменя сегашния си адвокат ще Ви потърся, задължително. Лек и спорен ден.
btodorova
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2009, 21:02
Местоположение: От някъде си

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот edinstven55 » 16 Ное 2012, 20:23

Да изкажа моето огромно огорчение от услугите на Светозар Арнаудов.За мен този човек няма никакьм морал,слаба практика и много хитьр.Направил си е...... страхотен сайт,рекламира се навсякьде и тези две неща взети заедно льжат явно много хора.Взема парите на всички,не врьща никой.Най подлото е когато ти каже че ще прави "задьлбочено пручване на казуса ви" Ужас хора никво проучване няма да получите но ще си платите 180 лв предварително или поне 90 лв.При мен проучването за което бях дал месец и половина беше едва когато отидох да получа резултатите от проучването.А резултатите бяха следните.Пьрвоначалните думи без никви обосновавания и когато аз започнах да им казвам конкретните пропуски и какво гласят точките и алинеите по моя проблем те тримата от дружеството започнаха да се гледат като пьрвокласници и започнаха да заекват :shock: Аз бях в пьлен шок,заплатих 180 лв на хора които знаеха по малко от мен за пенсиониране по чл68 от КСО и прилагането на чл 9а ал 1-3.УЖАС, УЖАС,УЖАС!!!!Това са дружество специализирало се легално да ви примами като клиенти и да ви открадне 180-280 лв.НЕ ПРАВЕТЕ МОЯТА ГРЕШКА,МОЛЯ ВИ!
edinstven55
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Ное 2012, 19:47

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот inedsworld » 24 Яну 2013, 22:04

Относно адвокат Елка Делчева мога да кажа,че до момента вече е водила на мен и семейството ми 3 дела и че всичко беше с успешен край. 100% е завършила право (във връзка с казаното от inspectora) тъй като отдавна съм проверила,че я има в САК.
Аз лично съм много доволна! Адвокатката е съвсем разбрана,точна,отзивчива и си върши работата съвестно!
Препоръчвам я!

Успех на всички и хубава нова година! :))
inedsworld
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 24 Яну 2013, 22:00

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот fani999 » 22 Дек 2013, 20:19

Здравейте,трябва ми свестен адвокат по трудово право.
fani999
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 12 Дек 2013, 10:17

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот ydewly » 30 Яну 2014, 14:48

edinstven55 написа:Да изкажа моето огромно огорчение от услугите на Светозар Арнаудов.За мен този човек няма никакьм морал,слаба практика и много хитьр.Направил си е...... страхотен сайт,рекламира се навсякьде и тези две неща взети заедно льжат явно много хора.Взема парите на всички,не врьща никой.Най подлото е когато ти каже че ще прави "задьлбочено пручване на казуса ви" Ужас хора никво проучване няма да получите но ще си платите 180 лв предварително или поне 90 лв.При мен проучването за което бях дал месец и половина беше едва когато отидох да получа резултатите от проучването.А резултатите бяха следните.Пьрвоначалните думи без никви обосновавания и когато аз започнах да им казвам конкретните пропуски и какво гласят точките и алинеите по моя проблем те тримата от дружеството започнаха да се гледат като пьрвокласници и започнаха да заекват :shock: Аз бях в пьлен шок,заплатих 180 лв на хора които знаеха по малко от мен за пенсиониране по чл68 от КСО и прилагането на чл 9а ал 1-3.УЖАС, УЖАС,УЖАС!!!!Това са дружество специализирало се легално да ви примами като клиенти и да ви открадне 180-280 лв.НЕ ПРАВЕТЕ МОЯТА ГРЕШКА,МОЛЯ ВИ!


Преживях го и аз. УЖАС!!!
ydewly
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Дек 2013, 22:37

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот encheva65 » 01 Мар 2014, 00:08

Търся добър адвокат по трудово-правни въпроси - в Русе
мейла ми е - ENCHEVA65@ABV.BG Благодаря !
encheva65
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 26 Фев 2014, 19:31

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот encheva65 » 05 Мар 2014, 14:22

И аз търся но за гр.Русе.
encheva65
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 26 Фев 2014, 19:31

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот vanina65 » 29 Ное 2014, 16:03

Относно адв.Арнаудов-НЕГЛИЖИРАНЕ НА КЛИЕНТИ,НЕСПАЗВАНЕ НА СРОКОВЕ ПО ДОГОВОРИ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ,ИЗГОТВЯНЕ НА БЛАНКЕТНИ ДОГОВОРИ СРЕЩУ СКЪПИ ХОНОРАРИ,ОПРАВДАНИЕ СЪС ЗАЕТОСТ И ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ОТГОВОРНОСТИ ВЪРХУ АДВОКАТИ ОТ ЕКИПА.ПО-ДОБРЕ ДА ОТКАЗВА КЛИЕНТИ ОТКОЛКОТО ДА РАБОТИ ТАКА.
vanina65
Потребител
 
Мнения: 169
Регистриран на: 21 Сеп 2006, 13:20

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот torpedo102 » 16 Апр 2016, 02:15

Направих огромната грешка да подпиша договор за правна защита и съдействие с адвокат Арнаудов. Хонорарът му беше 4 пъти по-голям от нормалния, и въпреки това, аз реших, че за адвокат с такава добра репутация и име, си струва да му се плати тази сума. Е, в момента съм доникъде, и реших да го сменя, защото иначе усещам, че ще изгубя много важни дела за мен. Парите едва ли ще ми върне, въпреки че не е свършил дори и половината от работата си, но какво да се прави. Започнах да си мисля, че дори без адвокат да се явя, ще се справя по-добре, отколкото ако той ми е такъв. Тръгнал е обречен още преди първото заседание, независимо, че законът и правото са на моя страна, както и всички доказателства. Хора, моля Ви, пазете се от този човек! Толкова много се е овълчил и само пари са му в главата, а една ИМ три месеца не може да напише, а след като я написа, открих много неточности и грешки(добре, че реших да я прочета). В офисите им има голямо текучество на хора, едни идват, други си тръгват, губят се документи и т.н. Но иначе едно е факт - умее да омайва на първа консултация, за да зариби рибките да клъвнат на въдицата. Не мога да пиша повече подробности по моя казус, докато не завърши. Моля Ви само едно - пазете се! Аз сгреших, защото се предоверих и сега съжалявам! Огромен подарък му направих с моите пари, от които едва ли е заслужил и 10%.
torpedo102
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Апр 2016, 02:08

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот chobanov70 » 07 Дек 2018, 21:20

Ужасно съм разочарован от адвокат Ирина Константинова.Явно поради немарливо отношение ми е подала жалбата с един ден закъснение.И аз,разбира се,загубих делото.Предложих й,че е редно да ми въстанови сумата,която й заплатих за услугата,която не получих.Обаче да чакаш честност и почтеност от адвокат Ирина Константинова е все едно да чакаш от умрял писмо.
chobanov70
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Дек 2018, 21:18

Предишна

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта


cron