начало

Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП

Покупка на жилище с ипотечен кредит - ДСК или Уникредит?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Покупка на жилище с ипотечен кредит - ДСК или Уникредит?

Мнениеот vinasd » 12 Яну 2014, 14:33

Здравейте,

Моля ви за мнение ( ако имате някакъв опит или информация) коя банка е по-добре да избера. В процес на покупка на жилище с кредит сме, като смятаме, че е по-добре само аз да бъда кредитополучател. ДСК имат по-добра оферта, без да имам някакви особени преференции при тях, застраховката живот при тях не е задължителна, не искат да си правя кредитна карта или да ползвам друг техен продукт ... По принцип първоначално бяхме избрали Уникредит, но в последния момент леко промениха офертата, разбира се не в наша ползва :), което ни накара да направим едно последно сравнение с друга банка и ... изненада. При Уникредит застраховката Живот е задължителна, освен това искат да ползвам още един техен продукт( овърдрафт или кредитна карта) и освен това да кандидатствам със солидарен длъжник (моят партньор, с когото нямаме брак), ... за да получа условията, при които вноската ми на месец е с около 30 лв. по-висока от тази на ДСК :)!

Благодаря за мненията предварително!
vinasd
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 13 Окт 2013, 14:32

Re: Покупка на жилище с ипотечен кредит - ДСК или Уникредит?

Мнениеот karanedeff » 12 Яну 2014, 18:31

http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител
 
Мнения: 1236
Регистриран на: 30 Ное 2002, 17:20

Re: Покупка на жилище с ипотечен кредит - ДСК или Уникредит?

Мнениеот economix » 13 Май 2014, 19:47

Никой не може да ви отговори на така поставения въпрос. Всяка банка трябва да ви даде преддоговорна информация. Сравнете си ГПР. Наистина застраховката не влиза в него, но лесно можете да се ориентирате. Имайте предвид, че предстои голяма промяна в условията на банките. Не ви съветвам да правите кредит, обвързан с Euribor и подобни индекси. Те ще растат, макар и не тази година.
Икономически анализи
economix
Младши потребител
 
Мнения: 10
Регистриран на: 22 Юни 2013, 21:41


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron