начало
Съдия от ВАС става зам.-министър на правосъдието Съдия от ВАС става зам.-министър на правосъдието

проблеми с банките

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


проблеми с банките

Мнениеот megi76 » 15 Апр 2013, 22:48

здравейте!и аз като повечето имам проблем на който бих искала някой да ми даде съвет!
през 2011 теглихме със съпруга ми ипотечен кредит от мкб юнионбанк бургас.всичко вървеше добре докато не решихме миналата година да го покрием,тогава започна ходенето по мъките.пуснахме за заличаване на ипотеката на 16.08.2012 благополучно приключихме на 10.09.2012.но не само това,че ни мотаха толкова време ами като плащахме таксите една от тях която е за съдебния регистър/30лв/една от служителките която подготвяше платежните /тъй като плащахме кеш на касата и там пускат готова бележка на компютъра ние само я разписваме/по погрешка вкарва вместо в съдебния регистър в търговския регистър.ние не обърнахме внимание което е наша грешка но нотариуса го вижда и връща документа в банката от там го сторнират.всичко добре ама като решихме да закрием сметката на съпруга ми не ни разрешиха защото трябва да има открита сметка в която да възстановят сумата от търговския регистър.ееее хубаво пак добре.в сметката имаше около 44-45лв,миналата седмица отиваме да я закрием но се оказва,че не само не са възстановени тези 30лв ами в сметката са останали 18лв а ние /според шефката на банката/тъй като сме дали тази грешна сметка на търговския регистър се налага плюс сумата в сметката да доплатим още 12лв за да станат 30лв-сума която сме дължали на служителката която е вкарала в правилната сметка парите.
дефакто вместо 30 лв на нас ни излезе към 86лв,но не е там въпроса яд ме е,че като допускат грешки не си ги признават ами даже ни изкарват виновни!?!
някой може ли да ми каже как трябва да процедирам какво да направя ?
и случайно някой знае ли колко е законния срок за заличаване на ипотека в юнион банк,че всеки казва различно?
благодаря ви предварително
megi76
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Апр 2013, 13:49

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron