начало
Районен съдия става зам.-министър на икономиката Районен съдия става зам.-министър на икономиката

Дневни разходи

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Дневни разходи

Мнениеот Незнаещ » 03 Юни 2004, 20:41

Здравейте!
Колко са дневните разходи, които мога да впиша в командировачното си, ако съм ходил някъде само за няколко часа (примерно от обяд до вечерта, но без нощувки).
Незнаещ
 

Re: Дневни разходи

Мнениеот donna » 03 Юни 2004, 20:49

На командирования, когато остава да нощува в мястото на командировката, се заплащат дневни пари в размер 12 лв. за всеки ден от командировката.
командирован, който изпълнява служебните си задължения през по-голямата част от работното време в друго населено място без нощуване, се изплащат дневни пари в размер 50 на сто от горния размер тоест 6лв.

Не се заплащат дневни пари при ползване служебно на целодневна безплатна храна в мястото на командировката или когато тя се изпълнява в мястото, където фактически живее командированият или неговото семейство.

На командирования се заплащат пътни пари за отиване до мястото на изпълнение на задачата и обратно, както и превозните разноски за обществен транспорт в чертите на населеното място.
donna
Старши потребител
 
Мнения: 5350
Регистриран на: 10 Яну 2003, 19:58
Местоположение: Свищов

BLAGODARQ!

Мнениеот Незнаещ » 04 Юни 2004, 09:00

BLAGODARQ VI ISKRENO!!! :)
Незнаещ
 

Re: Дневни разходи

Мнениеот младежа » 04 Юни 2004, 09:46

Нямай притеснение за дневните , а само за НОЩНИТЕ !!!!!!!!!:))
младежа
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта


cron