начало
Производство за конфликт на интереси срещу прокурор – прекратил преписка срещу АЕЦ, където работи съпругата му Производство за конфликт на интереси срещу прокурор – прекратил преписка срещу АЕЦ, където работи съпругата му

Тормоз от съседи

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Тормоз от съседи

Мнениеот iwanowa14 » 10 Юли 2012, 12:07

Здравейте,търся помощ.
Проблема ми е свързан със съседите под мен.Апартамента ,в който живея аз и семейството ми, е собственост на баща ми,живеем в него от много години.Тормоза също е от много години наред,но вече ми писва и търся някакво разрешение на въпроса.Моля всеки,който има идея или е минал по такъв път като мен,да го изрази.
Под нашият апартамент живеят възрастна двойка със своя внук,който е може би около 17 годишен.Внука изпада в някакви нервни кризи почти всеки ден в сутрешните часове.Виковете и крясъците са нечовешки.Трясъците на вратите и лумкането по стените не се търпят.Звуците ,които се чуват ,няма начин да не събудят детето ми,което изживява неговите изблици на лудост,със страх и ужас.Психически тормоз над трима души,които вече не могат да търпят .Потърсихме помощ преди седмица в полицията по време на поредната диващина на внука в 7 часа сутринта.Полицаите се отзоваха сравнително бързо,явно разговаряха с тях,защото последва 3 дневна тишина.Чак се зачудихме дали има някой в тях :) .Ноооооо,3 дневната почивка днес приключи,"алармата" днес отново се включи в 7,30 сутринта.Отново се обадихме в полицията,но този път отговорът беше"Знаем за въпросният....но вие си съберете подписка от съседите и я предайте на началникът в районното"и ни затвориха телефона.
Питам аз,защо трябва аз да занимавам другите съседи с моите неволи,нали ако те си имат проблем няма да ме чакат мен да се оплаквам,ами ще си действат от своя страна.Малко ли е,че този келеш пречи на цялото ми семейство за нормално живеене в собственият ми апартамент.
Кажете ми,моля Ви,къде да се оплаквам,какво да направя,за да престане този тормоз,който търпяхме години.Търпението ни се изчерпва,а до лични разправи не ми се иска да се стига,но ако трябва......
Благодаря предварително на всеки,който може да помогне :)
iwanowa14
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Юли 2012, 11:37

Re: Тормоз от съседи

Мнениеот tomby » 03 Авг 2012, 15:10

Здравейте,
Ние имаме същият проблем със съседи под нас. След безкрайните опити от наша страна да излезем на глава с тях тихо и кротко стигнах до извода, че на тормоза трябва да се отговаря с тормоз. Вие живеете над тях и в случая сте облагоделстваната страна. Аз лично съм измислила няколка прости начина за системен тормоз над съседите под мен, които дават до някъде резултат. Не могат да ми противодействат кой знае колко защото съм на по-горен етаж. Ако се чудите какво може да измислите, за да ги дразните може да ми пишете чрез форума.
Лек и успешен ден :D
tomby
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юли 2012, 18:54

Re: Тормоз от съседи

Мнениеот dimslav » 04 Ное 2012, 12:26

Донякъде съм съгласен с мнението, че на тормоз може да отговори само с тормоз. Но какво мога да напрявя аз, ако тези, които ми тровят живота живеят НАД мен?! Нервната ми система е съсипана, на хапчета съм, а съм съвсем млад човек.
dimslav
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 10 Авг 2011, 12:37


Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron