начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Конкурс за частни съдебни изпълнители

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати


Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот amigos » 18 Дек 2011, 12:02

Здравейте!

Аз и още няколко колеги също се присъединяваме към жалбата. Колкото повече, толкова по-добре!
Има ли и други?
amigos
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 10 Дек 2011, 01:55

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот dolu_mjeli » 18 Дек 2011, 13:43

Здравейте колега - ако сте същия, от когото имам мейл, да знаете че съм Ви пуснал ве4е проекта на жалбата и на Вас :)
dolu_mjeli
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Дек 2011, 20:19

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот amigos » 18 Дек 2011, 16:28

Благодаря, получих я.

Добре е формулирана. Имам някои въпроси, ще ви ги пиша на мейла
amigos
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 10 Дек 2011, 01:55

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот jorkata » 06 Яну 2012, 00:30

Интересен форум се е заформил тук. Хубаво е, че колегите имат светоусещане, но като всички българи са или слепи или сервилно безгласни и бездумни за причините довеждащи народа ни до крах. Белким като си мълчим на нас може и да ни се размине. Та да си дойдем на думата. Коментирайте си колкото искате неуредиците по този изпит. Факт е обаче, че някои ще станат ЧСИ , а други не. И нещата отдавна са определени. Докато Вие любознателни колеги обсъждате естеството на теста и съмненията си относно правотата на отговорите, някои кандидати отдавна вече са започнали да си организират канторите. Още от есента на миналата година държавен съдебен изпълнител Димитрина Къндева при Районен съд Велинград активно рекламира своя талант и лобистка подкрепа, отреждащи и заслужено и справедливо място като ЧСИ независимо, че конкурсът още не е приключил. Нищо. Това е само техническа формалност. Важното е, че бившето любимо в лицето на председателя на ранонния съд е подсигурил нужната подкрепа на младото момиче в израз на благодарнстта си за дългогодишните любовни ласки из кабинетите на съда. Или пък за да я отпрати надалеч от себе си! Кой знае!? Факт е обаче, че това се излага най - безсрамно като рекламен лозунг и във Велинград отдавна не е тайна. А младото момиче, толкова щастливо и унесено в своята безпамента радост, още от миналата година "сложи табелка на кабинета си в съда с надпис - ЧСИ Димитрина Къндева - Овчарова". И се почнаха едни промоционални кампании, от които свят ще Ви се завие. Но важното е, че вече достатъчно дълго време широката общественост в лицето заблудени или нетолкова заблудени изтерзани кредитори , бе информирана, че следва да изчака младото момиче да стане ЧСИ и тогава да образува делата си при нея. Само още малко да потърпи. Защото лошата държава сега само пречи на младото момиче, и то колкото и да иска не можело да им помогне като държавен съдебен изпълнител. Но спокойно. Страшното отминава и добрите времена скоро ще настъпят. А Вие дами и господа си пишете и протестирайте. Упражнявайте се! Не пречите на никого, защото сте минало. Бъдещето, бъдещето принадлежи на Къндева и хората като нея! Бог да ги пази!
jorkata
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Яну 2012, 23:40

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот Гост. » 06 Яну 2012, 00:50

Е, сега добиват смисъл необясними за мен събития.
Сега ми се изясниха( доколкото мога да ви кредитирам доверие, извинете за което) едни "указания", при все да съм била категорично и безусловно ясна, какво искам.
Гост.
Старши потребител
 
Мнения: 9438
Регистриран на: 25 Яну 2013, 17:33

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот mudio » 06 Яну 2012, 01:51

Здравейте колеги и ти Гудъо

Бих искала преди да разискам писмено достоверното становище на ГОШО, да изкажа искрената си благодарност на този човек или група от хора, на които им се занимаваше и не можеха да търпят унижението от смешния изпит и след два месеца лангъркане в един ежедневник излезе информация за малка част от събитието около Софийския университет. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! БРАВО! Е, радвам се, че и моя милост е спомената тук там, но нейсе където и за каквото си требе.

Напълно съм съгласна със становището на ГОШО, но се учудвам, че колежката от Велинград даже е назад с мат`рала. По неведуми нещастни и жалки пътища ставаше ясно, че единици хора вече обзавеждат канторите си за голямото лапачо. Да ме извинява велинградската кифла, ама тука вече си говорим за по големи наши момчета и съпруги.

ГОШО, примерът ти с евтината селянка, попаднала в града и станала човек, не важи пред филма на роднинство, в частност съдийски среди, свидетели сме вече и на роднинство в средите на Комората, и разбира се неизбежните дебели като корабни въжета невидими връзки, съществуващи незнайно как между различни професии приети за престижни в нашия провинциален ареал. Водени от последното се задава и въпросЪТ както как едни мекерета почти без стаж вземат изпита, а други с разработки и статии по изпълнението, не го вземат.
Но както и да е. ...... МУ! ................................................................................................

Въпрос предизвиква друго нещо: КАТО КАК НА ПРЕДИШНИЯ ИЗПИТ ЗА ЧСИ ПРЕЗ 2006Г. НА УСТЕН СЕ Е ПРЕМИНАВАЛО С ОЦЕНКА ПОД 4,50 И В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТОВА, НА УСТНИЯ ОТНОВО СЕ ИЗКАКРВА ОЦЕНКА ПОД 4,50 И СЪЩИТЕ ЛИЦА ВЪПРЕКИ ТОВА СА ОВЛАСТЕНИ ЗА ЧСИ. ОТ ТОЛЕРАНС КЪМ ВЪПРОСНИТЕ НЕУДАЧНИЦИ НЕ ЗАПИСВАМ ИМЕНАТА ИМ. СТРАННО КАТО КАК И НЕПОСРЕДСТВЕНО ОКОЛО ИЗПИТЧЕТО ВЪПРОСНИТЕ СПИСЪЦИ БЯХА ЗАЧЕЗНАЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО.
mudio
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 10 Окт 2011, 20:01

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот mudio » 06 Яну 2012, 02:05

Интересен е и факта, че някой болни от шизофрения и невропатични състояние овластени лица, считат за престижно и надделяващо в невидимата битка С колегите си, работещите при тях помощници да се развият като изпълнители, но разбира се в друг град, в случая съседен.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ БИХ ИСКАЛА ДА КАЖА СЛЕДНИТЕ ДУМИ:

СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ЕДНО ДОБРЕ СКАЛЪПЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ЗАКОНИТЕ, УЧАСТНИЦИТЕ И ТАКА РЕВНОСТНО ПАЗЕНАТА КОМОРА, ОТ СТРАНА НА ГРУПА ХОРА, ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ИЛИ ПЪК НЕ СЕ СПОМЕНАВА.
ЖАЛКОТО Е, ЧЕ Е ИМАЛО НАЙ-ВЕРОЯТНО СТОЙНОСТНИ КАНДИДАТИ, КОЙТО ПРИ АДЕКВАТНИ УСЛОВИЯ ДА ПРЕМЕРЯТ СИЛИ, НО УВИ..............

И ДРУГ ПЪТ СЪМ КАЗВАЛА: ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА НА ТОЗИ СВЯТ. ПОДАРЪЦИ НЯМА. НАКРАЯ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПРЕЦАКАНИЯТ. БИХ СЕ РАДВАЛА ВСЕКИ ДА НАМЕРИ ЗАСЛУЖЕНОТОТ СИ И ДА СИ ГО ПЛАТИ ПРЕЗ ТОЗИ ЖИВОТ, ЗАЩОТО .......ТОКУ ВИЖ ГО ПЛАТИ НЯКОЙ ДРУГ КОЙТО Е НЯМАЛ ВИНА, ЧЕ БАЩА МУ ИЛИ МАЙКА МУ Е БИЛ МАСТИЯ .......

ЛЕКА НОЩ
:D
mudio
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 10 Окт 2011, 20:01

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 06 Яну 2012, 11:03

Колежката Мъдьо :wink: визира публикация във в."Труд" от 05.01.2012 г. - стр.17 и 18, където нейно авторитетно мнение от тази тема е възпроизведено - "Конграчулейшънс !" :D
Но, колежке, как ще коментирате журналистическото предположение в посочената публикация за някакво противоборство между "Комората на извршителите" и ... тайните нечисти сили, предизвикали промени в регламента на конкурса и вкарали грешни отговори като правилни, защото Комората не допуснала "наши хора да научат предварително теста" :roll: :?:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 06 Яну 2012, 11:40

jorkata написа: ...

:roll: Жорката... Керелов :idea: :?:
Познах, нали :wink: ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот sisi_78910 » 06 Яну 2012, 15:48

А кога ще излязат резултатите от този изпит?
sisi_78910
Младши потребител
 
Мнения: 43
Регистриран на: 11 Авг 2010, 12:11

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот mudio » 07 Яну 2012, 01:25

Здравейте г-н Гудъо,

Благодаря за така зададения въпрос.
Не можейки да отговоря на поставеното запитване, по различни причини: съвременни и антични, бих искала да попитам не вас, а да се обърна към широкия КОСМОС и ведно с песента на Делъо Хайдутин да питам Всевишния и зелените човечета, като как освен едно съпружеско отношение с окръжен характер и властимащи люде, то трима помощници на интересни изпълнители, отново по роднинство и внимавайте сватовство, а третия и ползващ се от странични приятелски отношения на негови близки, се ориентират с достопочтения си резултат към гр. .......... . Опаааа, бяло петно в съзнанието.
Колеги знаем се, знаем се кой от къде е изпълзял, кой на кой се кланя, въобще всъо.........

Со кратце, со благо, бидейки свидетели на почти перфектно престъпление, и друг път съм съветвал, безплатно разбира се, всички завършващи юристи. Тук е място за нов велик цитат, след този на бивш президент: За бога братя не купувайте. Е та моя е: За бога братя, продавайте се, продавайте се бързо!

Керванът си върви, помиярите си лаят.

Абе колеги, покрай този изпит, останаха ли още хора под пенсионна възраст, защото май всички в скоро време ще сме за пенсионното. Ето моите две деца станаха вече на по 4 и 5 години.

Лека нощ loseri!
mudio
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 10 Окт 2011, 20:01

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 09 Яну 2012, 09:20

mudio написа:Абе колеги, покрай този изпит, останаха ли още хора под пенсионна възраст, защото май всички в скоро време ще сме за пенсионното. Ето моите две деца станаха вече на по 4 и 5 години.
Лека нощ loseri!

:shock: Колежке, освен ако не сте действащ милиционер... не си ли давате сметка, че с течащата в момента пенсионна реформа почти всички в този форум НИКОГА няма да достигнем възраст за пенсия ?

Forever Young, Forever Young
Forever Young, Forever Young
Forever Young
Forever Young
...

Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот Ivailo5rov » 09 Яну 2012, 10:00

Каквото и да се приказва, далаверата си е налице, и че е престъпление - престъпление е. Само че след като властта не само казва, че не е, освен това то всъщност произтича от властта... какво да говорим. Вчера в едно предаване Цветан Цветанов съвсем сериозно говореше за един адвокат, който бил следял и заплашвал със свои клиенти две прокурорки... Щом такива са им грижите!... Който иска, може да отиде в Плевен на ул. Ресен в снек-бар Ресен и да види този адвокат с какви кюмюр клиенти говори... Та те ли са следяли... и подслшвали... Всъщност той е безобиден, но не си държои устата затворена и затова - център на вниманието /т.е. за отвличане на внимантието/.
Що пък нищо не се промени през тоя преход бе, колеги. И при Филип Димитров и Костов - така, и при комунистите - същото, при царя - пак, и сега при НАШТЕ - пак така. Не знам дали сте гледали английския филм "Да"- господин министър", но май го гледаме на живо. Политическите власти се сменят, а една номенклатура от вътрешни хора въртят всичко на пръста си и уреждат своите.
Ivailo5rov
Активен потребител
 
Мнения: 1098
Регистриран на: 16 Сеп 2006, 14:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот sisi_78910 » 10 Яну 2012, 14:39

Добре де, но къде са резултатите от този изпит?
sisi_78910
Младши потребител
 
Мнения: 43
Регистриран на: 11 Авг 2010, 12:11

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 10 Яну 2012, 21:16

sisi_78910 написа:Добре де, но къде са резултатите от този изпит?

Ми, погледни предходните страници. То трЕбе малко усилия да положи човек.

http://www.justice.government.bg/new/Do ... i_ChSI.xls
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот Ivailo5rov » 11 Яну 2012, 15:12

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1173225 - ето ви го и вестник Труд. Поизплачете се... Плачете за Париж, както е казал Ботев...
Ivailo5rov
Активен потребител
 
Мнения: 1098
Регистриран на: 16 Сеп 2006, 14:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 11 Яну 2012, 16:23

Ivailo5rov написа:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1173225 - ето ви го и вестник Труд. Поизплачете се... Плачете за Париж, както е казал Ботев...

Готини коментари в сайта на "Труд" 8) Даже са дадени инициалите на "касиера", който събирал парите... може още да не е затворил гишето. Сега да видим дали сте печени бъдещи ЧСИ - намерете "касиера" и нататък се оправяйте. :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот mimimi6 » 11 Яну 2012, 17:29

Здравейте!
Някой има ли идея какво се случва с конкурса? Доколкото разбирам има много постъпили жалби в МП и една във ВАС. За жалост не откривам нищо конкретно в сайта на ВАС. Мисля, че поне от добро възпитание, трябваше да излязат с някакво съобщение /от Министерството например/, за да уведомят хората какво се случва. 20 дни от обявяване на резултатите изтекоха отдавна. Аз самата имам интерес това недоразумение, наречено "конкурс" или ако трябва да съм по-точна беше нещо като "зачертай намисления за верен отговор" да падне и да повторят при малко по-нормална процедура/доколкото е възможна такава у нас/.
Очаквам да направят и таен устен изпит, например с 30-31 кандидата, поради допуснати технически грешки при оценяването:)Няма да се учудя някой хубав зимен ден Ловеч, Пазарджик и Смолян да осъмнат с чси ей така, между другото:)
mimimi6
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 11 Яну 2012, 17:20

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот amigos » 24 Яну 2012, 09:55

М даааа, явно сега някой чака кандидатите (т.е. статистите), да забравим за конкурса. Да ама не! Само не ми е ясно защо и тука всички мълчат, така ли няма никаква информация какво се случва???
amigos
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 10 Дек 2011, 01:55

Re: Конкурс за частни съдебни изпълнители

Мнениеот gudio » 24 Яну 2012, 11:45

amigos написа:М даааа, явно сега някой чака кандидатите (т.е. статистите), да забравим за конкурса. Да ама не! Само не ми е ясно защо и тука всички мълчат, така ли няма никаква информация какво се случва???

Ако се поинтересувате от "историята" на предишния конкурс за ЧСИ, ще видите, че паузата между писмения и устния беше :roll: май 4 месеца - Ivailo5rov да потвърди, ако има спомени. Така, че най-вероятно нищо не се случва и в някакъв момент ще бъдат обявени датите за устния изпит - за март или април т.г.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3128
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта


cron