начало
Прокуратурата е осъдена да плати 20 000 лева на бившата съдийка Румяна Ченалова Прокуратурата е осъдена да плати 20 000 лева на бившата съдийка Румяна Ченалова

стар-нов работодател stuff

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


стар-нов работодател stuff

Мнениеот bobsun » 06 Мар 2003, 19:42

От една година работя в голяма банка. Повишиха ме много бързо да зам.шеф на отдел. Моя бивша колежка обаче се премести в друга банка и ми направи предложение, на което не можах да откажа. Веднага подадох едномесечно предизвестие, което изтича утре. междувременно новия работодател ме покани на интервю, след което първоначално обещаното възнаграждение беше редуцирано с 25%. Междувременно настоящите ми шефове ми предложиха по-висока заплата и възможност за участие в специална програма за млади банкери в чужбина. Отказах да остана на старото място, защото реших, че това ме обвързва (ако реша да напусна ще трябва да платя цената на обучението си), но при сега създалата се ситуация не съм толкова сигурна в решението си. Още повече, че предизвестието ми изтича утре, а аз още не съм подписала новия договор. Какво мога да направя в тази ситуация? Имам ли шанс да удължа престоя си на първото място докато съм сигурна, че ще започна на второто? Притеснявам се, че още не съм видяла този документ и може и там да ме изработят. Мога ли да направя нещо, за да повиша офертата? Моля, помогнете!
bobsun
 

Re: стар-нов работодател stuff

Мнениеот sl. » 06 Мар 2003, 23:44

ej kak stavat tiq povisheniq ....iskam i az....pone da pochna :)))
sl.
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron